Ja, de site mag op basis van mijn klikgedrag suggesties doen en voorkeuren onthouden. Meer over cookies.
Opslaan

Risk Advisory

From boardroom to the network

Risicomanagement staat hoog op de agenda bij de raad van bestuur van onze klanten. Bij Risk Advisory help je onze klanten bij het identificeren, beoordelen en beheersen van risico's, opdat zij reputatie, vertrouwen en veiligheid kunnen waarborgen. De betrouwbaarheid van bedrijfsprocessen, informatie en technologie is voor organisaties essentieel om effectief strategische, financiële en operationele beslissingen te kunnen nemen. Op deze manier wordt risicomanagement een kans in plaats van een bedreiging.

Risk Advisory & Innovatie

Risico management is onderhevig aan snel wisselende trends en ontwikkelingen. Middels het ontwikkelen van nieuwe proposities, tools en producten zorgt het team van Risk Advisory er voor dat we hier snel op kunnen reageren en op vooruit kunnen lopen. Door het ondernemende karakter van het team word je gestimuleerd om hier over na te denken en krijg je ruimte om je ideeën uit te werken.

'Ons team van jonge, zeer gedreven collega’s is gewoon top. Werken bij zo’n grote corporate bevalt dus eigenlijk uitstekend. Dat je daarnaast ook nog iets terug kunt doen voor de maatschappij, motiveert alleen nog maar meer.’
Lees verder

Risk Advisory & Uitdagend werk

We werken van ‘boardroom to the netwerk’ aan complexe risico vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken, gedreven door wet & regelgeving tot strategische doelstellingen tot het managen van bijvoorbeeld schade in een ‘crisis’ situatie. Samen met de klant werk je aan het advies en aan het implementatie traject. We werken voor de grote multinationals in binnen- en buitenland in multidisciplinaire teams.

Risk Advisory & Learning & Development

Risk Advisory wordt gedreven door de inhoud. Wij geloven dat je ontwikkeling nooit stil staat en stimuleren al onze professionals, van starter tot senior, om te blijven leren. Dit kan vakinhoudelijk zijn maar ook competentie gedreven gerelateerd aan soft skills. Binnen Risk Advisory zijn verschillende trainingsprogramma’s ontwikkeld om je te faciliteren. Ook het bijhouden van trends en ontwikkelingen binnen verschillende sectoren is belangrijk. Hiervoor organiseren wij kennissessies waar iedereen inhoudelijk aan kan bijdragen.

"De titel 'Beste hackers ter wereld' doet het best goed bij onze klanten."

Risk Advisory & Informele en collegiale werkomgeving

We hebben een ‘je-jij’ cultuur waar initiatief en ondernemerschap belangrijke kenmerken zijn. Samen werken we aan het succes van Risk Advisory. Waardering, team spirit en coaching zijn onder andere de elementen die ons succesvol maken. We verwachten dat iedereen hier zijn/haar steentje bijdraagt. Naast het harde werken is het ook belangrijk om plezier met elkaar te hebben, daarom worden er ook veel sociale events georganiseerd.

Service Areas binnen Risk Advisory

Strategic & Reputation Risk

Toonaangevende organisaties nemen gecalculeerde risico's, onder andere bij het bedenken en lanceren van nieuwe producten, diensten en nieuwe markten. Nieuwe marktspelers of technologieën, waaronder-disruptieve innovaties, kunnen een groot risico zijn voor zelfs de grootste organisaties en merken. Breng jij de juiste inzichten waarmee strategische- en reputatierisico’s zodanig gemanaged worden dat het de bedrijfsprestaties verbetert?

Regulatory Risk

Organisaties moeten voldoen aan de eisen van het complexe regelgevende landschap en moeten tegelijkertijd flexibel genoeg zijn om in te kunnen spelen op veranderingen in een snel veranderende wereld. Deloitte Regulatory Risk opereert op het snijvlak van toezicht, business en compliance. Brengt jouw aanpak de toegevoegde waarde en verbeterde prestaties waar organisaties naar op zoek zijn?

Financial Risk

Een snel veranderende internationale omgeving vraagt om zowel financiële stabiliteit als liquiditeit binnen organisaties. Resultaten zijn afhankelijk van duurzame robuustheid in financiële besturen, modellen en processen. Beheer jij financiële risico’s op zo’n manier dat het organisaties helpt om hun prestaties te verbeteren?

Operational Risk

In iedere organisatie zijn voortdurend risico’s aanwezig ten gevolge van het gedrag van werknemers, derde partijen, technologie, data, bedrijfsprocessen en controlemethodieken. Een goed gedefinieerde maar toch wendbare aanpak helpt organisaties om operationele risico’s te beheersen en tegelijkertijd strategisch flexibel te blijven. Help jij organisaties hun prestaties te verbeteren door operationele risico’s te minimaliseren?

Cyber Risk

De hedendaagse zakelijke omgeving is internationaal sterk met elkaar verbonden, dit brengt ook een verhoogde kans op cyber-dreigingen met zich mee. Organisaties moeten veilig, waakzaam en weerbaar blijven om zo risico’s te kunnen minimaliseren en nieuwe kansen optimaal te kunnen benutten. Heb jij de juiste Cyber skills die bedrijfsprestaties zullen verbeteren?

Managed Risk

Binnen Managed Risk bundelen we al onze expertise en zakelijke ervaring in het domein van risico management. We creëren waarde met technologie door middel van technologieplatformen, voor en met onze klanten. We leveren dit als een managed service of als solutions-as-a-service. Heb jij het in je om op een innovatieve manier proactief bij te dragen aan het creëren van waarde op dit vlak voor onze klanten?

Alle verse vacatures in je mailbox?

Meld je aan voor Deloitte jobmail
Naar boven