Ja, de site mag op basis van mijn klikgedrag suggesties doen en voorkeuren onthouden. Meer over cookies.
Opslaan

Risk Advisory

From boardroom to the network

Risicomanagement staat hoog op de agenda bij de Raden van Bestuur. Bij Risk Advisory help je om voor onze klanten risico’s te identificeren, beoordelen en beheersen waardoor reputatie, vertrouwen en veiligheid wordt gewaarborgd. Deze betrouwbaarheid van bedrijfsprocessen, informatie en technologie is een noodzaak voor organisaties om strategische, financiële en operationele beslissingen effectief te kunnen ondersteunen.

Risk Advisory & Innovatie

Risico management is onderhevig aan snel wisselende trends en ontwikkelingen. Middels het ontwikkelen van nieuwe proposities, tools en producten zorgt het team van Risk Advisory er voor dat we hier snel op kunnen reageren en op vooruit kunnen lopen. Door het ondernemende karakter van het team word je gestimuleerd om hier over na te denken en krijg je ruimte om je ideeën uit te werken.

"De titel 'Beste hackers ter wereld' doet het best goed bij onze klanten."

Risk Advisory & Uitdagend werk

We werken van ‘boardroom to the netwerk’ aan complexe risico vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken, gedreven door wet & regelgeving tot strategische doelstellingen tot het managen van bijvoorbeeld schade in een ‘crisis’ situatie. Samen met de klant werk je aan het advies en aan het implementatie traject. We werken voor de grote multinationals in binnen- en buitenland in multidisciplinaire teams.

Risk Advisory & Learning & Development

Risk Advisory wordt gedreven door de inhoud. Wij geloven dat je ontwikkeling nooit stil staat en stimuleren al onze professionals, van starter tot senior, om te blijven leren. Dit kan vakinhoudelijk zijn maar ook competentie gedreven gerelateerd aan soft skills. Binnen Risk Advisory zijn verschillende trainingsprogramma’s ontwikkeld om je te faciliteren. Ook het bijhouden van trends en ontwikkelingen binnen verschillende sectoren is belangrijk. Hiervoor organiseren wij kennissessies waar iedereen inhoudelijk aan kan bijdragen.

Risk Advisory & Informele en collegiale werkomgeving

We hebben een ‘je-jij’ cultuur waar initiatief en ondernemerschap belangrijke kenmerken zijn. Samen werken we aan het succes van Risk Advisory. Waardering, team spirit en coaching zijn onder andere de elementen die ons succesvol maken. We verwachten dat iedereen hier zijn/haar steentje bijdraagt. Naast het harde werken is het ook belangrijk om plezier met elkaar te hebben, daarom worden er ook veel sociale events georganiseerd.

Service Areas binnen Risk Advisory

Governance, Regulatory & Risk

GRR adviseert financiële dienstverleners zoals banken, verzekeraars, asset managers, pensioenfondsen en niet-financiële dienstverleners zoals multinationals vanuit verschillende invalshoeken over een breed scala aan complexe risicogedreven vraagstukken. Hierbij kun je onder andere denken aan de afweging van strategie en risico, kapitaal- en liquiditeitsmanagement, rapportages richting toezichthouders (DNB/ECB), klantintegriteit, fraude, modelleren van risico’s, operationeel risicomanagement, datamanagement, governance en compliance vraagstukken alsook actuariële opdrachten.

Control, Transformation & Assurance

Veel organisaties hebben aanzienlijke problemen met een dure , belastend controle-omgeving , vaak opgebouwd door de jaren heen. De CTA afdeling helpt bedrijven bij het identificeren en verminderen van risico’s binnen interne systemen, processen, projecten en applicaties. Binnen de CTA afdelingen zitten teams die zich richten op Internal Audit, IT Assurance & Advies en we hebben kleine specialty teams op het gebied van Sustainability, SAP implementatie en ontwikkeling en Contract Risk management.

Cyber Risk Advisory

Binnen Cyber Risk Services werken professional op het gebied van Prevent, Respond, Detect en Recover van de IT omgeving van onze opdrachtgevers. De opdrachten zijn uiteenlopend op het gebied van fysieke security tot hacking tot strategisch advies aan de CIO. Wij leveren niet alleen de adviezen maar kunnen ook de implementatie van het advies verzorgen. Dit maakt ons onderscheidend in de markt. Binnen Cyber Risk Advisory hebben we drie sprecialty teams: Cyber Advisory, Cyber Privacy en Cyber Operations.

Technology Enabled Solutions (TES)

Binnen Technology Enabled Solutions richten wij ons specifiek op het in de markt zetten van nieuwe business modellen. Deze business modellen zijn technologie gedreven managed risk diensten. Binnen dit team werken technische en data analytics professionals samen om deze modellen te ontwikkelen. Met deze service is Deloitte in staat om oplossingen te automatiseren en de steeds complexere risk vraagstukken efficiënt te doorgronden. Binnen dit team zijn innovatie en creativiteit belangrijke ingrediënten voor succes!

Clients & Industries

Zoek je een dynamische baan op het gebied van sales support? Met mooie doorgroeimogelijkheden, om je verder te ontwikkelen op het gebied waar jouw passie ligt? Dan is ons Sales Support-team van Clients & Industries jouw plek. Wij ondersteunen de verkoopprocessen van de Risk Advisory teams die bij opdrachten betrokken zijn, analyseren de markt, beoordelen de wensen van onze cliënten en ontwerpen benchmarks die worden gebruikt voor proposities. Daarnaast faciliteren we verkoopgesprekken, geven we informatie over verkoopkanalen en monitoren we het verkoopproces. Uitdagend en afwisselend dus.

Naar boven