Risk Advisory

Cyber Risk

Zoek je een dynamische baan op het gebied van cyber security? Een baan waarin je al vanaf de eerste dag je eigen verantwoordelijkheden hebt en klanten adviseert over hun beveiliging? Dan is Cyber Risk de plek voor jou! Met teams die zowel vanuit technisch, als strategisch perspectief klanten helpen met cyber security vraagstukken hebben we alle disciplines in huis. Je bent onderdeel van een groep jonge, slimme, ambitieuze en gezellige collega’s. Een plek waar je de ruimte krijgt om door te groeien tot een ‘guru’ in je vakgebied, maar ook tot een ervaren manager die ‘grote’ teams aanstuurt.

Cyber Risk & Innovatie

Binnen Cyber Risk geloven we in open innovatie. Dit is essentieel om onze klanten van up-to-date en toekomstbestendig cyber security advies te kunnen voorzien. Daarom werk je continu aan het verbeteren van onze producten en diensten. Naast het directe werk voor klanten, geven wij jou de ruimte om je goede ideeën uit te werken tot nieuwe tools en diensten. Zo heeft een collega haar eigen hackersversie van Monopoly, genaamd Malwopoly, bedacht en ontwikkeld en houden andere collega’ s zich bezig met initiatieven als een HackLab voor kinderen.

Cyber Risk & Uitdagend werk

De opdrachten die we aannemen zijn erg verschillend, maar hebben één ding gemeen: ze zijn uitdagend en vragen om hoogstaande expertise en een perfect resultaat. De grote, aansprekende klanten waar we voor werken hebben zelf vaak al de nodige kennis op het vlak van cyber security, maar vragen ons voor de echt complexe problemen. We leveren daar (originele en vernieuwende) oplossingen en advies die cruciaal zijn voor hun bedrijfsvoering en innovatievermogen.

Vanaf het moment dat je met je eerste klus start, krijg je eigen verantwoordelijkheden en heb je veel contact met onze klanten. Veel van het werk vindt plaats op locatie bij de klant zelf, waar je zult merken dat je leercurve de eerste maanden behoorlijk stijl is. Jouw ervaren collega’s helpen je graag en begeleiden je bij dit proces en jij komt zo in contact met uiteenlopende organisaties en specialisten.

'In ons team van jonge, zeer gedreven collega’s is gewoon top. Werken bij zo’n grote corporate bevalt dus eigenlijk uitstekend. Dat je daarnaast ook nog iets terug kunt doen voor de maatschappij, motiveert alleen nog maar meer.’
Lees meer

Cyber Risk & Learning & Development

Zonder jezelf continu te ontwikkelen kun je onze klanten niet van hoogstaand advies voorzien. Daarom hechten we veel waarde aan gestructureerde trainings- en ontwikkelmogelijkheden. Binnen het eerste jaar hebben we een bootcamp programma waarin je zowel je technische als je professionele vaardigheden kunt bijspijkeren. Denk aan cursussen als CISA, CISM, CISSP of CEH, maar ook projectmanagement, interviewtechnieken en effectieve communicatie kunnen onderdeel zijn van de learningmogelijkheden.

Het stopt niet na je eerste jaar, ook gedurende je verdere loopbaan zal je aangemoedigd worden om in overleg met je leidinggevende een passend opleidingsprogramma op te stellen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de talloze ad-hoc CTF’s, pizzasessies en andere activiteiten die in het team worden georganiseerd!

Cyber Risk & Informele en collegiale werkomgeving

Het Cyber Risk team is jong en ambitieus, we willen alleen in de Champions League spelen. Door een mix van achtergronden (zowel qua opleiding als cultureel) vind je altijd iemand om je heen die veel van een bepaald onderwerp weet en daarom kun je veel van elkaar leren. Daarbij kun je gebruik maken van een groot nationaal en internationaal netwerk, dat ook de nodige carrièrekansen biedt.

Collega’s zijn onderling informeel, open en makkelijk benaderbaar en helpen elkaar graag met het tackelen van problemen. We hebben een “Work hard, play hard” cultuur maar organiseren regelmatig ook sociale activiteiten die voor de nodige ontspanning zorgen. Denk aan borrels, BBQ’s, LAN party’s en wintersport!

Cyber Strategy

Cyber security is al lang niet meer alleen een techneuten-onderwerp. Om een organisatie echt veilig te maken moeten ook op strategisch niveau de juiste beslissingen worden genomen. Het Strategy team helpt klanten met het ontwikkelen van (transformatie)programma’s op het gebied van cyber security en het grip krijgen op de cyber risico’s. We adviseren over hoe je cyber security het beste kan organiseren in een organisatie en helpen onze adviezen ook echt te implementeren bij onze klanten.

Bekijk alle vacatures bij Cyber Strategy

Cyber Security

Het Secure team richt zich op het beveiligen van de meest waardevolle (digitale) assets van een organisatie. Of het nu gaat om het bouwen van een nieuwe, veilige, webapplicatie, het testen van bestaande omgevingen of het beveiligen van SCADA-systemen, dit team kan het allemaal. Belangrijk uitgangspunt daarbij is dat security nooit in de weg mag zitten van productiviteit, innovatie en groei.

Bekijk alle vacatures bij Cyber Security

Cyber Vigilance & Resilience

Ook al is je beveiliging nog zo goed, we lopen allemaal het risico om toch een keer een succesvolle cyber aanval om onze oren te krijgen. Daarom is niet alleen het voorkomen van cyberaanvallen belangrijk, maar ook het detecteren en snel reageren op een aanval. In het Vigilant & Resilient team bouwen we aan hoogwaardige detectiecapabilities bij klanten en bereiden we organisaties voor op het afhandelen van cyberincidenten. Denk hierbij aan SIEM-oplossingen en SOC-advies, gecombineerd met de laatste inzichten op het gebied van red teaming, incident response en data analytics.

Bekijk alle vacatures bij Cyber Vigilance & Resilience

Cyber Privacy

Het Cyber Privacy team adviseert organisaties over het verwerken van persoonsgegevens op verantwoordelijke wijze. Tegelijkertijd adviseren we ze over de mogelijkheden die deze data hun organisatie biedt en hoe daarbij rekening te houden met interne belangen, wettelijke vereisten en de publieke opinie.

Bekijk alle vacatures bij Cyber Privacy

Cyber Identity

Het Cyber Identity team helpt klanten digitale identiteiten centraal te zetten in hun data gedreven business model ten behoeve van verbeterde gebruikerstevredenheid, verhoogde klant loyaliteit en meer controle over de business. Dit gebeurt op basis van strategie definiëring, assessments, het maken van roadmaps ten aanzien van proces, governance en technologie, en de bijbehorende transformatie, implementatie en het beheer.

Bekijk alle vacatures bij Cyber Identity

DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven