Risk Advisory

Digital Risk Solutions

Binnen Digital Risk Solutions bundelen we al onze expertise en zakelijke ervaring in het domein van Risk om zo onze klanten de waarde van risico’ s te laten ervaren. We richten ons op het oplossen van zakelijke problemen. Ook creëren we waarde met technologie door middel van technologieplatformen, voor en met onze klanten. We leveren dit als een managed service of solutions-as-a-service business model.

Digital Risk Solutions & Innovatie

Risk Advisory opereert in een wereld vol met snel veranderende trends en ontwikkelingen. Om hierop te kunnen anticiperen, ontwikkelen wij nieuwe proposities, tools en producten. Binnen het Digital Risk Solutions team staat innovatie centraal. Zo zijn we bezig met het ontwikkelen van Artificial Intelligence oplossingen, houden we ons bezig met Robotics en ook met bijvoorbeeld Blockchain. Het ondernemende karakter van ons team zal je aanmoedigen om je eigen ideeën te ontwikkelen.

Digital Risk Solutions & Uitdagend werk

Verschillende specialisten werken in deze service area nauw met elkaar samen. Zo zijn er Blockchain experts, experts op het gebied van de nieuwste wet- en regelgeving op het gebied van innovatie, maar ook experts die bijvoorbeeld ethisch hacken in abonnementsvorm aanbieden. We zijn allemaal experts in ons eigen veld, en vullen elkaar goed aan. Omdat je vaak met klanten en in multidisciplinaire teams werkt, krijg je zo een goed idee van wat er gebeurt achter de schermen binnen grote organisaties.

“Iedereen kent plaatsen waar vooral gepraat wordt over nieuwe technologie. Wij zijn het uiteindelijk gewoon gaan doen.”
Lees meer

Digital Risk Solutions & Learning & Development

We bieden jou een gevarieerd aanbod aan activiteiten, met ruimte om te leren. In een inspirerende werkomgeving, waarin nauwe samenwerking belangrijk en het delen van kennis belangrijk is. We willen vooruit en daarom hechten we veel waarde aan jouw ontwikkeling.

Digital Risk Solutions & Informele en collegiale werkomgeving

Bij ons werken veel jonge en ambitieuze professionals. Door onze verschillende studieachtergronden (van Wiskunde tot aan Engineering) heerst er een dynamische sfeer en is er een open cultuur, waarin iedereen van elkaar kan leren. Daarnaast zorgen we dat er tijd is voor sociale activiteiten en de mogelijkheid om je kennis nog verder uit te breiden.

Managed Regulatory Risk

Wij helpen organisaties om compliance rapportages op te zetten en dit te communiceren naar belanghebbenden. Door gebruik te maken van onze kennis over regelgeving en het verzamelen van gegevens en de verwerkingsmogelijkheden als een service, bieden wij de best mogelijke rapportages aan onze klanten..

Bekijk alle vacatures bij Managed Regulatory Risk

Managed Financial Risk

Wij helpen organisaties verbeteringen in de financiële functie door te zetten door gebruik te maken van onze kennis op het gebied van risicomanagement, data analyse en platformen voor data-, proces- en besturingselementen en toezicht.

Bekijk alle vacatures bij Managed Financial Risk

Managed Operational Risk

Binnen Managed Operational Risk helpen we organisaties hun risicobeheer efficiënter te maken door gebruik te maken van onze risico kennis, analytics en platformen voor data-, proces- en besturingselementen toezicht.

Bekijk alle vacatures bij Managed Operational Risk

Managed Cyber Risk

Exponentiële groei van nieuwe technologie verandert het bedrijfsleven radicaal. Online veiligheid is niet langer vanzelfsprekend. Onze beveiliging specialisten van wereldklasse leveren beheerde cyber security oplossingen, door gebruik te maken van de nieuwste trends in digitale innovatie.

Bekijk alle vacatures bij Managed Cyber Risk

Managed Analytics

Wij helpen organisaties met het transformeren naar een op inzicht gedreven organisatie die snel in kan spelen op ontwikkelingen. Dit doen we door de integratie van onze technologische mogelijkheden en de zakelijke expertise in analytische oplossingen aan te bieden als een service.

Bekijk alle vacatures bij Managed Analytics

Alle verse vacatures in je mailbox?

Meld je aan voor Deloitte job alert
DOT
x
DOT
Loading
-
...
Send
D.
Naar boven