Risk Advisory

Financial Risk

Zoek je een dynamische baan waarin je bij meerdere organisaties aan de slag gaat met verschillende delen van het proces rond de uitvoering van financiële transacties? Waarin je al vanaf de eerste dag je eigen verantwoordelijkheden krijgt en klanten adviseert? Dan is Financial Risk jouw plek! Wij helpen klanten op drie verschillende gebieden: Asset Liability Management & Market Risk en Insurane & Credit Risk; en Accounting & Financial Reporting Risk. Binnen Financial Risk ben je onderdeel van een groep jonge, ambitieuze, slimme en gezellige collega’s. Je krijgt bovendien de ruimte om door te groeien tot een ervaren en gespecialiseerde consultant.

Financial Risk & Innovatie

Risicomanagement is constant onderhevig aan het veranderen, vanwege zowel maatschappelijke trends als marktinnovaties. Binnen Financial Risk ontwikkelen we nieuwe services, tools en producten zodat wij snel kunnen reageren op die trends en ontwikkelingen. Ons team stimuleert je na te denken over de manier waarop je op innovaties kunt inspelen. Bij ons krijg je alle ruimte om je ideeën uit te werken.

Financial Risk & Uitdagend werk

Je krijgt de kans op een kijkje achter de schermen bij de meest uiteenlopende organisaties. Doordat wij op projectbasis werken, werk je regelmatig in verschillende teams. Elke collega heeft zijn of haar eigen specialisme en competenties. Zo kan het zijn dat je binnen een project samenwerkt met een collega die goed is in kwantitatief modelleren of een bijvoorbeeld een data specialist. Door deze verschillende profielen, vullen wij elkaar goed aan. Je leercurve is steil, want je krijgt al snel veel verantwoordelijkheden.

Financial Risk & Learning & Development

Wij bieden een stimulerende omgeving, waarin je op basis van intensieve samenwerking optimaal profiteert van de kennis en ervaring van je collega’s. Naast learning on the job stel je samen met je coach een tailormade carrièreplan op, waarvan Learning & Development een groot onderdeel is. Wij ondersteunen jouw persoonlijke ontwikkeling door het aanbieden van verschillende interne en externe studiefaciliteiten, met een focus op zowel soft skills als feedback geven en ontvangen, als technische en inhoudelijke ontwikkeling.

Financial Risk & Informele en collegiale werkomgeving

Binnen Financial Risk werken ambitieuze consultants met diverse achtergronden wat bijdraagt aan een energieke werkomgeving. Er is sprake van een open en informele cultuur waarin iedereen van elkaar kan leren. Daarnaast biedt Deloitte voldoende sociale activiteiten – zoals borrels en de jaarlijkse skitrip. Immers, wie optimaal wil presteren, moet ook optimaal kunnen ontspannen.

Asset Liability Management & Market Risk

Bij het Asset Liability Management & Market Risk team staan modelontwikkeling en -validatie centraal, waarbij wij kwantitatieve methoden en technieken hanteren om diverse vraagstukken op te lossen. Hierbij valt te denken aan modelleertechnieken uit de quantitative finance, statistiek en toegepaste wiskunde. Daarnaast kijken wij ook naar de impact van wet– en regelgeving op markt- krediet- en actuarieel risico’s.

Bekijk alle vacatures bij Asset Liability Management & Market Risk

Insurance & Credit Risk

Binnen Financial Risk hebben wij aandacht voor Insurance and Credit Risk. Dit betekent dat wij de klant ondersteunen in het ontwikkelen en valideren van modellen met betrekking tot kapitaalsmanagement en liquiditeits- en treasury risico. Ook kun je denken aan werkzaamheden omtrent balansoptimalisatie, ICAAP & ILAAP en stress testing.

Bekijk alle vacatures bij Insurance & Credit Risk

Accounting & Financial Reporting Risk

De afdeling Accounting & Financial Reporting Risk helpt klanten op het gebied van data management and regulatory and financial reporting. Daarnaast adviseren wij klanten over compliance vraagstukken, die steeds vaker ontstaan als gevolg van veranderende markten. Door reporting te linken aan de onderliggende data, leveren wij totaaloplossingen vanuit verschillende disciplines. Accounting & Financial Reporting Risk adviseert klanten over hoe zijn het beste omgaan met reporting voorschriften, gebaseerd op bevindingen vanuit hun eigen data. Kom jij ons helpen met het vinden van de juiste oplossingen voor de complexe uitdagingen van onze klanten?

Bekijk alle vacatures bij Accounting & Financial Reporting Risk

DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven