Risk Advisory

Financial Risk

Zoek je een dynamische baan waarin je bij meerdere organisaties aan de slag gaat met verschillende delen van het proces rond de uitvoering van financiële transacties? Waarin je al vanaf de eerste dag je eigen verantwoordelijkheden krijgt en klanten adviseert? Dan is Financial Risk jouw plek! Wij helpen klanten op drie verschillende gebieden: Market, Credit & Actuarial Risk; Capital Management, Liquidity & Treasury Risk; en Accounting & Financial Reporting Risk. Binnen Financial Risk ben je onderdeel van een groep jonge, ambitieuze, slimme en gezellige collega’s. Je krijgt bovendien de ruimte om door te groeien tot een ervaren en gespecialiseerde consultant.

Financial Risk & Innovatie

Risicomanagement is constant onderhevig aan het veranderen, vanwege zowel maatschappelijke trends als marktinnovaties. Binnen Financial Risk ontwikkelen we nieuwe services, tools en producten zodat wij snel kunnen reageren op die trends en ontwikkelingen. Ons team stimuleert je na te denken over de manier waarop je op innovaties kunt inspelen. Bij ons krijg je alle ruimte om je ideeën uit te werken.

Financial Risk & Uitdagend werk

Je krijgt de kans op een kijkje achter de schermen bij de meest uiteenlopende organisaties. Doordat wij op projectbasis werken, werk je regelmatig in verschillende teams. Elke collega heeft zijn of haar eigen specialisme en competenties. Zo kan het zijn dat je binnen een project samenwerkt met een collega die goed is in kwantitatief modelleren of een bijvoorbeeld een data specialist. Door deze verschillende profielen, vullen wij elkaar goed aan. Je leercurve is steil, want je krijgt al snel veel verantwoordelijkheden.

Financial Risk & Learning & Development

Wij bieden een stimulerende omgeving, waarin je op basis van intensieve samenwerking optimaal profiteert van de kennis en ervaring van je collega’s. Naast learning on the job stel je samen met je coach een tailormade carrièreplan op, waarvan Learning & Development een groot onderdeel is. Wij ondersteunen jouw persoonlijke ontwikkeling door het aanbieden van verschillende interne en externe studiefaciliteiten, met een focus op zowel soft skills als feedback geven en ontvangen, als technische en inhoudelijke ontwikkeling.

Financial Risk & Informele en collegiale werkomgeving

Binnen Financial Risk werken ambitieuze consultants met diverse achtergronden wat bijdraagt aan een energieke werkomgeving. Er is sprake van een open en informele cultuur waarin iedereen van elkaar kan leren. Daarnaast biedt Deloitte voldoende sociale activiteiten – zoals borrels en de jaarlijkse skitrip. Immers, wie optimaal wil presteren, moet ook optimaal kunnen ontspannen.

Market, Credit & Actuarial Risk

Bij het Market, Credit & Actuarial Risk team staan modelontwikkeling en -validatie centraal, waarbij wij kwantitatieve methoden en technieken hanteren om diverse vraagstukken op te lossen. Hierbij valt te denken aan modelleertechnieken uit de quantitative finance, statistiek en toegepaste wiskunde. Daarnaast kijken wij ook naar de impact van wet– en regelgeving op markt- krediet- en actuarieel risico’s.

Bekijk alle vacatures bij Market, Credit & Actuarial Risk

Capital Management, Liquidity & Treasury Risk

Binnen Financial Risk hebben wij aandacht voor Capital Management, Liquidity & Treasury Risk. Dit betekent dat wij de klant ondersteunen in het ontwikkelen en valideren van modellen met betrekking tot kapitaalsmanagement en liquiditeits- en treasury risico. Ook kun je denken aan werkzaamheden omtrent balansoptimalisatie, ICAAP & ILAAP en stress testing.

Bekijk alle vacatures bij Capital Management, Liquidity & Treasury Risk

Accounting & Financial Reporting Risk

Op het snijvlak van hedendaags data management en verantwoording helpen wij onze klanten. Denk bij verantwoording aan zowel regulatory- als financial reporting. 
Binnen Accounting & Financial Reporting Risk helpen wij klanten op het snijvlak van hedendaags data management en verantwoording en bovendien ondersteunen en adviseren wij hen bij compliance vraagstukken. Deze vraagstukken ontstaan steeds vaker. Denk aan een veranderende omgeving op de kapitaalmarkt of tijdens verkoop- en overnametransacties. 
Door een koppeling van verantwoording met de onderliggende data, bieden wij een complete oplossingen gekoppeld aan een breed scala van kennis. Wij adviseren klanten niet alleen in wat ze het beste kunnen rapporteren, maar ook op welke manier ze dit kunnen doen op basis van hun eigen data.

Wil jij met ons meedenken aan oplossingen in deze complexe hedendaagse vraagstukken? 

Bekijk alle vacatures bij Accounting & Financial Reporting Risk

Alle verse vacatures in je mailbox?

Meld je aan voor Deloitte job alert
Naar boven