Risk Advisory

Operational Risk

Ben jij geïnteresseerd in operationele risico’ s en zou je er dolgraag aan meewerken om deze te verkleinen en zo organisaties te helpen hun bedrijfsprestaties te verbeteren? Dan is ons Operational Risk team jouw plek. We zijn onder andere  werkzaam op het gebied van data, technologie, bedrijfsprocessen, derde partijen en controlemanagement. Zo ontwikkelen we geïntegreerde, strategisch uitgelijnde operationele risico management oplossingen die het mogelijk maken voor organisaties om de beste zakelijke beslissingen te nemen.

Operational Risk & Innovatie

Innovatie is een belangrijke pijler binnen ons team. Binnen Operational Risk kun je gebruik maken van de unieke combinatie van diepgaande technische vaardigheden, diverse competenties en tooling. Daardoor kun je altijd inspelen op de laatste ontwikkelingen op het gebied van risicomanagement, zowel op klantspecifiek niveau als op maatschappelijk niveau. Zo hebben we een aantal maanden geleden een Internal Audit for Charity sessie georganiseerd, waarbij we interne controles bij een goed doel hebben uitgevoerd.

Operational Risk & Uitdagend werk

Je werkt samen met ambitieuze, hoogopgeleide collega’s, in multidisciplinaire en internationale teams. Een combinatie die ervoor zorgt dat we onze klanten – die zelf toonaangevend zijn in diverse marktsegmenten – de juiste oplossingen kunnen bieden. Je werkt al snel voor verschillende opdrachtgevers aan interessante projecten, wat je werk uitdagend gaat maken!

Operational Risk & Learning & Development

Binnen Operational Risk maak je deel uit van een team met jonge professionals en werkt aan verschillende opdrachten en voor diverse klanten, waardoor je in een mum van tijd veel leert. Vanzelfsprekend worden je groei en ontwikkeling ondersteund met goede opleidingen, trainingen, een coach en de collega’s uit je projectteams.

Operational Risk - Informele en collegiale werkomgeving

Onze bedrijfscultuur is open, informeel en professioneel. Je krijgt veel ruimte voor om je ideeën tot uitwerking te brengen en voor eigen initiatief. Binnen Risk Advisory helpen we elkaar en dagen we elkaar continu uit. Daarnaast zorgen we dat er tijd is voor sociale activiteiten, zoals een jaarlijkse skitrip en borrels op regelmatige basis. Want om optimaal te kunnen presteren, moet je je ook optimaal kunnen ontspannen!

Internal Audit

Wij helpen organisaties onder andere met het transformeren van interne auditfuncties, om verbeteringen mogelijk te maken. Zo zorgen we er bijvoorbeeld voor dat de interne controles binnen organisaties verbeterd en efficiënter gemaakt worden. Op deze manier kan bijgedragen worden aan de effectieve naleving van de regelgeving. Wij bieden dan ook advies voor gevestigde interne auditfuncties op hun strategie en doel, modellen en technologie.

Bekijk alle vacatures bij Internal Audit

IT Risk

Binnen het IT Risk team bieden we technologische audit diensten om zo risk en controle te leveren voor bedrijven. Door middel van Audit Analytics kunnen we inzicht krijgen in gegevens, om zo de risico’s van de onderneming zo goed mogelijk te kunnen beperken en hun performance te verbeteren.

Bekijk alle vacatures bij IT Risk

Conduct Risk

Wij helpen organisaties met het ontwikkelen van hun risicomanagement cultuur. Hierbij kijken we naar de normen, waarden en overtuigingen binnen hun bedrijf. Ook kijken we naar de toon en het gedrag van medewerkers. Vervolgens geven we de klant hier advies over en kijken we samen naar hoe we dit aan kunnen passen in hun bedrijfsstrategie.

Bekijk alle vacatures bij Conduct Risk

Extended Enterprise Risk Management

Binnen het Extended Enterprise Risk Management Tean evalueren en beheren we het risico van derden op het gebied van outsourcing, licentieverleningen, allianties en andere zakelijke partnerships binnen een organisatie. Op deze manier kan de performance gemaximaliseerd worden, kunnen we de informatietechnologie en licentiekosten stroomlijnen, en de supply chain optimaliseren.

Bekijk alle vacatures bij Extended Enterprise Risk Management

Operational Risk and Transformation

We helpen onze klanten met het transformeren van de manier hoe zij een nog meer winst kunnen behalen op het gebied van technologie en data, maar ook de menselijke kant van een organisatie. Op deze manier kunnen de operationele risico’s binnen bedrijfsprocessen verbeterd worden om zo business performance aan te moedigen.

Bekijk alle vacatures bij Operational Risk and Transformation

Technology & Data Risk

We geven klanten advies in technologie en data management om zo besluitvorming op senior stakeholder niveau te verbeteren. Zo kijken we naar de Data Governance van organisaties en geven we advies over privacy gerelateerde vraagstukken, zoals de GDPR.

Bekijk alle vacatures bij Technology & Data Risk

Alle verse vacatures in je mailbox?

Meld je aan voor Deloitte job alert
Naar boven