Risk Advisory

In Control of Responsible Enterprises

Ben jij geïnteresseerd in operationele risico’ s en zou je er dolgraag aan meewerken om deze te verkleinen en zo organisaties te helpen hun bedrijfsprestaties te verbeteren? Dan is ons CORE (In Control of Responsible Enterprises) team jouw plek. We zijn onder andere  werkzaam op het gebied van data, technologie, bedrijfsprocessen, derde partijen en controlemanagement. Zo ontwikkelen we geïntegreerde, strategisch uitgelijnde operationele risico management oplossingen die het mogelijk maken voor organisaties om de beste zakelijke beslissingen te nemen.

CORE & Innovatie

Innovatie is een belangrijke pijler binnen ons team. Binnen CORE  kun je gebruik maken van de unieke combinatie van diepgaande technische vaardigheden, diverse competenties en tooling. Daardoor kun je altijd inspelen op de laatste ontwikkelingen op het gebied van risicomanagement, zowel op klantspecifiek niveau als op maatschappelijk niveau. Zo hebben we een aantal maanden geleden een Internal Audit for Charity sessie georganiseerd, waarbij we interne controles bij een goed doel hebben uitgevoerd.

CORE & Uitdagend werk

Je werkt samen met ambitieuze, hoogopgeleide collega’s, in multidisciplinaire en internationale teams. Een combinatie die ervoor zorgt dat we onze klanten – die zelf toonaangevend zijn in diverse marktsegmenten – de juiste oplossingen kunnen bieden. Je werkt al snel voor verschillende opdrachtgevers aan interessante projecten, wat je werk uitdagend gaat maken!

CORE & Learning & Development

Binnen CORE maak je deel uit van een team met jonge professionals en werkt aan verschillende opdrachten en voor diverse klanten, waardoor je in een mum van tijd veel leert. Vanzelfsprekend worden je groei en ontwikkeling ondersteund met goede opleidingen, trainingen, een coach en de collega’s uit je projectteams.

CORE & Informele en collegiale werkomgeving

Onze bedrijfscultuur is open, informeel en professioneel. Je krijgt veel ruimte voor om je ideeën tot uitwerking te brengen en voor eigen initiatief. Binnen Risk Advisory helpen we elkaar en dagen we elkaar continu uit. Daarnaast zorgen we dat er tijd is voor sociale activiteiten, zoals een jaarlijkse skitrip en borrels op regelmatige basis. Want om optimaal te kunnen presteren, moet je je ook optimaal kunnen ontspannen!

Assurance IT Risk

In een wereld waarbij er steeds meer risico’s binnen IT voorkomen, zoals datalekken, privacy issues en cyberaanvallen, wordt het steeds belangrijker om een goed vertrouwen in de eigen IT omgeving en data kwaliteit te verkrijgen. Wij geven onze klanten zekerheid over hun IT omgevingen en adviseren hen hoe ze het beste in controle blijven over deze risico’s. 

Binnen het Assurance IT Risk team bieden we 3 soorten IT audit diensten om onze klanten de controle te leveren die zij nodig hebben:

  1. IT Audit en Advies: wij geven onze mening en leveren aanbevelingen aan organisaties over hun IT processen en systemen. We kijken naar de IT risico’s die mogelijk de financiële verslaglegging kunnen beïnvloeden, we brengen de huidige beheersmaatregelen in kaart, onderzoeken welke risico’s daadwerkelijk hebben plaatsgevonden en stellen de impact hiervan vast en bespreken dit samen met de klant.  Hierbij richten we ons op verschillende soorten IT systemen, zoals onder andere SAP, Oracle, Linux , Cloud Services en Windows.
  2. Third Party Assurance: wij helpen organisaties die hun diensten outsourcen naar derde partijen effectief communiceren over hun risk management en beheersmaatregels naar hun eigen klanten middels een service auditor report. Hierbij behandelen we zowel IT als Business controls.
  3. Audit Analytics: we krijgen inzicht in verschillende data door het gebruik van smart analytics. We gebruiken data om risico’s binnen organisaties zo goed mogelijk te beperken, waarbij we op het zelfde moment de performance verbeteren.

Bekijk alle vacatures bij Assurance IT Risk

Transformation & Monitoring

Projecten en programma’s binnen organisaties hebben als doel om positieve verandering teweeg te brengen. Door het gebruik van onze kennis richten wij ons op het actief ondersteunen, het onafhankelijk monitoren, of het adviseren over de verbetering van deze projecten en programma’s voor verschillende organisaties. We gebruiken diverse methodieken, methodologieën en frameworks en elke situatie vraagt een andere combinatie van expertise, ervaring, tooling, management en organisatie.

Vanuit project risk bouw je een skillset op die binnen elke industrie en functie inzetbaar is binnen Deloitte. Dit maakt je een belangrijke speler voor elk project waarin je deelneemt.

Binnen Transformation & Monitoring bieden we twee soorten diensten aan onze klanten: 

  • Project & Programma Management
  • Quality Assurance / Quality Management

Bekijk alle vacatures bij Transformation & Monitoring

DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven