Risk Advisory

Regulatory Risk

Wil jij als (Non Financial) Regulatory Risk professional impact maken in de markt? Deloitte Regulatory Risk opereert met haar subteams Regulatory Strategy, Regulatory Compliance en Regulatory Response binnen de “Regulatory lifecycle” op het snijvlak van toezicht, business en compliance.

Regulatory Risk - Innovatie

Wet- en regelgeving veranderen voortdurend en de toestroom van nieuwe wetten lijkt onstuitbaar. Wij helpen klanten snel te kunnen reageren op trends en ontwikkelingen. We zijn daarbij altijd op zoek naar het optimum tussen compliance en efficiency en daarbij zetten wij innovatieve middelen in (zoals Robotics, AI en advanced analitycs). Niet alleen om bestaande issues op te lossen maar ook om deze te voorkomen in de toekomst door middel van efficiënt risicomanagement. Wij koppelen stevige inhoud aan smart solutions, waar niet zozeer het alleen het “wat” centraal staat maar vooral ook het “hoe”. Ons ondernemende team stimuleert je na te denken over de manier waarop je kunt inspelen op nieuwe ontwikkelingen.

Regulatory Risk - Uitdagend werk

Binnen het Regulatory Risk team help je klanten bij het oplossen van complexe en actuele Regulatory Risk vraagstukken, bijvoorbeeld op het gebied van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme, PSD 2, product misselling en corporate values. Dit doe je vanuit een multidisciplinaire en cross-functionele invalshoek, waarbinnen vanuit verschillende achtergronden en expertise gebieden wordt bijgedragen in een team. Het dynamische vakgebied vereist actuele kennis en een agile manier van werken. Daarnaast werk je regelmatig op locatie bij klanten waardoor je een kijkje in de keuken krijgt bij diverse organisaties en specialisten. We zijn actief in het brede Regulatory Risk werkveld en bedienen zowel financiële instellingen, overheidsinstanties als corporates. We willen zowel een adviseur als een strategische partner voor onze klanten zijn.

Regulatory Risk - Learning & Development

Naast “learning on the job”, waarbij je op basis van intensieve samenwerking profiteert van de kennis en ervaring van je collega’s en inzichten verkregen in de markt, bieden wij je een gevarieerd werkpakket met volop ruimte om te leren. We werken met een Performance Experience Systeem, waarbij je samen met je coach werkt aan je persoonlijke ontwikkeling voor zowel de korte als lange termijn. Dit geeft je de handvatten die je nodig hebt om het maximale uit jezelf te halen. Daarnaast is er alle ruimte voor het volgen van zowel interne als externe trainingen, cursussen en/of studies zowel op inhoudelijk vlak als op het gebied van soft skills.

Regulatory Risk - Informele en collegiale werkomgeving

Wij werken met jonge en ambitieuze mensen. In combinatie met een open cultuur creëert dit de randvoorwaarden om optimaal te presteren. Hoewel optimaal presteren voor onze klanten in onze genen zit, wordt er veel waarde gehecht aan sociale activiteiten en streven wij een goede balans na tussen werk en privé.

Servicelines binnen Regulatory Risk

Regulatory Strategy

Regulatory Strategy richt zich op het anticiperen en aanpassen op veranderingen in wet- en regelgeving door het ontwikkelen van strategieën, structuren en processen en de impact daarvan op business modellen. Hierbij staat niet alleen de inhoud van wet- en regelgeving, maar met name de impact op onze klanten centraal

Bekijk alle vacatures bij Regulatory Strategy

Regulatory Compliance

Regulatory Compliancehelpt klanten bij het ontwerpen, beoordelen en transformeren van processen, controles en de infrastructuur die nodig zijn voor het beheersen van de grote verscheidenheid aan wet- en regelgeving en bijbehorende risico’s. Dit met als doel waarde voor de organisatie te behouden en competitief voordeel te creëren. Dit doen wij niet door meer regels en controles te implementeren, maar door op zoek te gaan naar het optimum tussen compliancy en effciency.

Bekijk alle vacatures bij Regulatory Compliance

Regulatory Response

Regulatory Response helpt klanten bij het reageren op specifieke gaps in hun regulatory compliance programma’s en/of strategieën Door gedegen inhoudelijke kennis te combineren met de inzet van nieuwe middelen, helpen wij onze klanten snel en robuust te reageren op negatieve bevindingen van verschillende stakeholders (zoals een externe toezichthouder).

Bekijk alle vacatures bij Regulatory Response

Alle verse vacatures in je mailbox?

Meld je aan voor Deloitte job alert
Naar boven