Risk Advisory

Regulatory Risk

Wil jij als Regulatory Risk professional impact maken in de markt? Deloitte Regulatory Risk opereert binnen de “Regulatory lifecycle” op het snijvlak van toezicht, business en compliance.

Regulatory Risk - Innovatie

Wet- en regelgeving veranderen voortdurend en de toestroom van nieuwe wetten lijkt onstuitbaar. Wij helpen klanten snel te kunnen reageren op trends en ontwikkelingen. We zijn daarbij altijd op zoek naar het optimum tussen compliance en efficiency en daarbij zetten wij innovatieve middelen in (zoals Robotics, AI en advanced analitycs). Niet alleen om bestaande issues op te lossen maar ook om deze te voorkomen in de toekomst door middel van efficiënt risicomanagement. Wij koppelen stevige inhoud aan smart solutions, waar niet zozeer het alleen het “wat” centraal staat maar vooral ook het “hoe”. Ons ondernemende team stimuleert je na te denken over de manier waarop je kunt inspelen op nieuwe ontwikkelingen.

Regulatory Risk - Uitdagend werk

Wij helpen organisaties opererend in verschillende sectoren bij complexe vraagstukken die voortvloeien uit wet- en regelgeving. Dit omvat onder meer advisering omtrent:

  • Het anticiperen op, en interpreteren van ontwikkelingen binnen Nederlandse, maar ook Internationale toezichthouders en wet- en regelgeving. Dit doen we door het ontwikkelen van strategieën, structuren en processen.
  • Het ontwerpen, beoordelen en transformeren van processen en controle instrumenten om integriteit te bevorderen en aan wet- en regelgeving te kunnen voldoen. Wij geloven dat organisaties via compliance niet alleen waarde kunnen behouden, maar ook strategisch voordeel kunnen creëren.
  • Het reageren op specifieke tekortkomingen in programma’s rondom wet- en regelgeving en het inzetten van data en technologie om compliance programma’s slimmer en efficiënter te maken.

Aangezien het werk erg gevarieerd is, is het lastig om een “gemiddelde” werkdag te beschrijven. In plaats daarvan schetsen we een voorbeeld van onze werkzaamheden:

Het opzetten van een innovatieve compliance-organisatie

  • Gedreven door ons motto “compliance drives performance” maak je een vertaalslag van relevante wet- en regelgeving naar de praktijk;
  • Gedurende het gehele project gebruik en integreer je technologie (AI, machine learning, data analytics) in het alledaagse werk;
  • Daarnaast zorg je dat de stakeholders betrokken bij het project relevante informatie verstrekken en betrokken zijn bij de duurzame implementatie van de voorgestelde aanpassingen;
  • Door middel van jouw persoonlijke skills en kennis ondersteun je de klant om conform huidige wet- en regelgeving te opereren, en tegelijkertijd waarde te creëren en kosten te besparen door onder andere het bijdragen aan juridische databases, het ontwikkelen van tools, en nog veel meer;
  • Terwijl je de dagelijkse werkzaamheden uitvoert, zorg je ervoor dat we toonaangevend zijn en blijven, en daardoor onze klanten succesvol laten zijn.
Er ligt een focus op de opkomende technologische ontwikkelingen, waardoor men voor nieuwe uitdagingen komt te staan.
Lees meer

Regulatory Risk - Learning & Development

Naast “learning on the job”, waarbij je op basis van intensieve samenwerking profiteert van de kennis en ervaring van je collega’s en inzichten verkregen in de markt, bieden wij je een gevarieerd werkpakket met volop ruimte om te leren. We werken met een Performance Experience Systeem, waarbij je samen met je coach werkt aan je persoonlijke ontwikkeling voor zowel de korte als lange termijn. Dit geeft je de handvatten die je nodig hebt om het maximale uit jezelf te halen. Daarnaast is er alle ruimte voor het volgen van zowel interne als externe trainingen, cursussen en/of studies zowel op inhoudelijk vlak als op het gebied van soft skills.

Regulatory Risk - Informele en collegiale werkomgeving

Binnen de afdeling hangt een energieke en informele sfeer die vormgegeven wordt door jonge ambitieuze professionals met verschillende studieachtergronden. Dit zorgt voor een open cultuur, waarbij de lijnen kort zijn. Ten slotte wordt er veel waarde gehecht aan sociale activiteiten en streven wij naar een goede balans tussen werk en privé.

DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven