Risk Advisory

Strategic & Reputation

Zoek je een baan op het gebied van risicomanagement, met een gevarieerd werkpakket, volop ruimte om te ontwikkelen en waarin je een kijkje neemt in de ‘keuken’ van uiteenlopende organisaties? Dan is Strategic & Reputational Risk jouw match! Binnen de teams Corporate Governance, Strategic Risk, Brand & Reputation Risk, Crisis Management en Sustainability is er altijd veel uitdaging.

Strategic & Reputation - Innovatie

Risicomanagement is een gebied dat zich razendsnel ontwikkelt. Met als standplaats het meest duurzame gebouw van de wereld, bedenken we binnen Strategic & Reputation Risk nieuwe services, tools en producten, zodat we onze klanten de beste handvaten kunnen bieden op het gebied van strategie en reputatierisico’ s. Ons ondernemende team stimuleert je om na te denken over de manier waarop we onze klanten nog beter kunnen adviseren of hoe we nieuwe strategieën in kunnen zetten om de bedrijfsprestaties van organisaties te verbeteren. We staan open voor al jouw ideeën.

Strategic & Reputation - Uitdagend werk

Binnen onze service area werken diverse specialisten die elk hun eigen vakgebied hebben. Zo hebben we professionals die gespecialiseerd zijn in duurzaamheid binnen organisaties, maar ook collega’ s die als de beste weten hoe organisaties het meest effectief hun risicomanagement in kunnen richten. Door deze verschillende competenties vullen we elkaar goed aan en werken we allemaal aan hetzelfde doel organisaties adviseren over strategische en reputatie risico’s. Je werkt regelmatig op locatie (bij klanten) en dat levert je een kijkje op in de keuken van de meest uiteenlopende organisaties. Je krijgt al snel je eigen verantwoordelijkheden, waardoor je ontwikkeling als een speer zal gaan.

Strategic & Reputation - Learning & Development

Je blijven ontwikkelen is een belangrijk aspect binnen Risk Advisory. Daarom bieden wij je een gevarieerd werkpakket met volop ruimte om te leren. Op basis van intensieve samenwerking kun je optimaal profiteren van de kennis en ervaring van je collega’s.  Naast learning on the job stel je samen met je coach een tailormade carrièreplan op, waarvan Learning & Development een groot onderdeel is. Wij ondersteunen jouw persoonlijke ontwikkeling door het aanbieden van verschillende interne en externe studiefaciliteiten, met een focus op zowel soft skills als feedback geven en ontvangen, als technische en inhoudelijke ontwikkeling.

Strategic & Reputation - Informele en collegiale werkomgeving

Binnen Risk Advisory werken veel jonge en ambitieuze adviseurs. Door onze verschillende studieachtergronden heerst er een dynamische sfeer en is er een open cultuur, , waarin iedereen van elkaar kan leren. Daarnaast zorgen we dat er tijd is voor sociale activiteiten, want om optimaal te kunnen presteren, moet je je ook kunnen ontspannen.

Servicelines binnen Strategic & Reputation

Crisis Management

We helpen onze klanten om zich voor te bereiden, adequaat te reageren en sterker uit een grote crisis te komen. Zo verzorgen we ondernemingsprogramma’ s, crisis preventie met behulp van simulaties, snelle responses, effectieve communicatie aan belanghebbenden, en recovery programma’s.

Bekijk alle vacatures bij Crisis Management

Sustainability

Wij ontwikkelen, bewaken, verzekeren en brengen verslag uit over duurzaamheid op het gebied van sociale, ethische, milieu- en andere niet-financiële behoeften.

Bekijk alle vacatures bij Sustainability

DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven