Tax & Legal

Business Process Solutions

Business Process Solutions (BPS) is een relatief jonge en snelgroeiende serviceline binnen Deloitte. Onze professionals adviseren en ondersteunen (internationale) opdrachtgevers bij het optimaliseren van hun bedrijfsvoering. Wij onderscheiden ons van onze concurrenten door onze hoogwaardige praktijkkennis, gedrevenheid en kwaliteit. Durf jij de uitdaging aan? Beschik jij over expertise, houd je van uitdagingen, ben je ambitieus, commercieel ingesteld en innovatief? Kom dan onze praktijk versterken!

Wie zijn wij?

Het breed vertakte BPS netwerk binnen Deloitte biedt diensten aan in meer dan 135 landen wereldwijd. Hierbij onderscheiden we ons van onze concurrenten door hoogwaardige oplossingen die geheel toegespitst zijn op de specifieke behoeften van de klant. En dat niet alleen, naast het bieden van oplossingen helpen wij de klant ook met het implementeren hiervan. Op die manier komen we samen tot een resultaat waar we trots op zijn.

Vanaf juni 2015 is BPS ook actief binnen Deloitte Nederland. Sindsdien is het lokale team uitgegroeid naar een divers team met verschillende expertises en nationaliteiten, werkend vanuit verschillende standplaatsen door het hele land. 

Ook de door ons geboden diensten zijn volop in ontwikkeling, waardoor wij steeds meer voor onze klanten kunnen betekenen. Deze diensten zijn onder te verdelen in vier verschillende servicelijnen, namelijk Audit Related Services, Technology Enabled Services, Controlling en International Compliance & Reporting. Tevens kunnen wij ondersteuning bieden in HR & Recruitment in de vorm van tijdelijk advies en permanente oplossingen. 
Binnen onze proposities leveren wij door middel van outsourcing, co-sourcing, advies en interim personeel toegevoegde waarde aan onze klant in zowel de Public- als de Profit-markt. We bedienen een breed spectrum aan klanten: zowel corporate organisaties als mid market-bedrijven.

Wie ben jij?

De afgelopen jaren is BPS flink gegroeid, en dat willen we blijven doen. In rap tempo ontwikkelen we onszelf en onze dienstverleningen. Daarom zijn we op zoek naar talent dat ons kan ondersteunen in ons streven om altijd het maximale eindresultaat voor onze klanten te behalen. Daarnaast is een goede klik met het team belangrijk, want deze resultaten bereiken (en vieren) we met elkaar.

Ben jij het talent dat we zoeken en heb je expertise en/of interesse in bovengenoemde servicelijnen of het ondersteunen hierin? Kijk snel verder bij onze vacatures.

Alle verse vacatures in je mailbox?

Meld je aan voor Deloitte jobmail
Naar boven