Tax & Legal

Business Process Solutions

Business Process Solutions (BPS) is een relatief jonge en snelgroeiende serviceline binnen Deloitte. Onze professionals adviseren en ondersteunen (internationale) opdrachtgevers bij het optimaliseren van hun bedrijfsvoering. Wij onderscheiden ons van onze concurrenten door onze hoogwaardige praktijkkennis, gedrevenheid en kwaliteit. Durf jij de uitdaging aan? Beschik jij over expertise, houd je van uitdagingen, ben je ambitieus, commercieel ingesteld en innovatief? Kom dan onze praktijk versterken!

Divers team met verschillende expertises en nationaliteiten

Het breed vertakte BPS netwerk binnen Deloitte biedt diensten aan in meer dan 135 landen wereldwijd. Hierbij onderscheiden we ons van onze concurrenten door hoogwaardige oplossingen die geheel toegespitst zijn op de specifieke behoeften van de klant. En dat niet alleen: we ondersteunen ook tijdens de implementatie ervan. Op die manier komen we samen tot een resultaat waar we trots op zijn.

Vanaf juni 2015 is BPS ook actief binnen Deloitte Nederland. Sindsdien is het lokale team uitgegroeid naar een divers team met verschillende expertises en nationaliteiten. We zijn een hechte groep waarin onderling veel wordt samengewerkt. Er is veel vrijheid om zelf met innovatieve ideeën te komen, waardoor wij elkaar en onze klanten kunnen verrassen met bijzondere synergiën. Natuurlijk gaan we er samen ook graag op uit, bijvoorbeeld naar de Efteling of een dag real-life Expeditie Robinson met het team. Een gezonde work-life balance staat bij ons hoog in het vaandel.

Hoe maakt BPS impact?

De door ons geboden diensten zijn volop in ontwikkeling, waardoor wij steeds meer voor onze klanten kunnen betekenen. Deze zijn onder te verdelen in vier verschillende servicelijnen, namelijk International Compliance & Reporting, Finance, Technology Enabled Services en Project in Control (PMO). Per servicelijn kennen we een uitgebreide dienstverlening, die we bieden door middel van outsourcing, co-sourcing, interim personeel en op projectbasis.

Alle verse vacatures in je mailbox?

Meld je aan voor Deloitte job alert
Naar boven