Tax & Legal

Business Process Solutions

Wil jij voor grote internationale klanten werken? Zie jij momenteel te weinig kansen om je tot je volle potentieel te kunnen ontwikkelen? Kortom: Is jouw high-growth mindset groter dan dat je huidige werk of studie in kan voorzien? Dan is Business Process Solutions dé volgende stap in jouw carrière.

Onze impact

De consultants van Deloitte Business Process Solutions (BPS) ondersteunen (internationale) klanten met betrekking tot financiële verslaggeving, finance- en business control, technologische innovatie en/of project management. Dit doen ze in de operationele en uitvoerende fase van projecten of aan het einde van het boekjaar. Klanten schakelen BPS regelmatig in om te ondersteunen voor, tijdens of na disruptieve veranderingen, bijvoorbeeld tijdens een scale-up, carve-out of een bedrijfstransformatie.

BPS heeft in Nederland intussen al flink naam opgebouwd met het op- en samenstellen van jaarrekeningen voor grote, internationale klanten met een complexe bedrijfsstructuur. Als één van de weinige Advisory firms voorziet BPS daarnaast ook in finance en business controllers die in staat zijn om het leiderschap van klanten te ontzorgen. Voor velen van hen faciliteert BPS een CMA of RC studie.

De consultants van BPS zijn op er op getraind om technology tools en moderne project  methodiek toe te passen om verbeterpotentieel vast te stellen en projecten soepel te laten verlopen.  De consultants worden hiervoor uitgerust met de meest actuele templates, tools en training.

Ik ben actief op allerlei projecten binnen het finance en tax domein waarin ik mijzelf voortdurend verder kan ontwikkelen.
Lees meer

Business Process Solutions

BPS is onderdeel van Tax & Legal en vormt een internationaal Deloitte netwerk dat zich uitstrekt over meer dan 135 landen. De 7.000 collega’s wereldwijd zijn hoofdzakelijk actief in procesoptimalisatie en -implementatie en werken onderling vaak samen voor grote, internationale klanten.   

Naast de vaste medewerkers beheert BPS actief een eigen opgebouwde en flexibele schil. Deze bestaat uit gekwalificeerde en gescreende interim professionals, waar Deloitte regelmatig mee werkt. Op deze manier kunnen klanten altijd goed worden ondersteunt betreffende Finance, Reporting & Control vraagstukken en opdrachten.

In Nederland biedt BPS vier dienstverleningen aan:

  • International Compliance & Reporting (ICR)
  • Finance in Control (FiC)
  • Technology Enabled Services (TES)
  • Project in Control (PiC)

Meer te weten komen over onze dienstverlening? Download hier de brochure.

Over het BPS team

Dat BPS een internationale achtergrond heeft merk je meteen met collega’s afkomstig uit ten minste dertien verschillende landen. Er wordt onderling veel samengewerkt en collega’s laten zich graag door elkaars wisselende expertises inspireren. Daarnaast zijn er nog een overvloed aan opleidingsmogelijkheden beschikbaar. Ook op het gebied van soft skills, zoals stakeholder management en influencing.

Werken wordt voornamelijk gedaan vanuit de Deloitte kantoren in Amsterdam en Rotterdam, of bij de klant op locatie. De dienstverleningen vormen zich naar de behoeften van de markt en inbreng en proactief meedenken van de teamleden.

Is Business Process Solutions jouw match?

Wil jij werken bij één van de Big 4 waarbij je werkt volgens hoge kwaliteitsnormen en écht impact kan maken? Het verschil maken voor toonaangevende klanten? Jezelf tot je volle potentieel ontwikkelen? En zo toe werken naar een volgende fase in je carrière? Als je voldoet aan onderstaand profiel zit je al een goede stap in de richting en nodigen wij jou als high potential uit te solliciteren op één van onze vacatures.

  • Jij hebt affiniteit en bij voorkeur al enige werkervaring* op het gebied van Finance, Technology, Project Management of een ander raakvlak;
  • Jij spreekt en schrijft uitstekend Engels;
  • Je durft out-of-the-box te denken en je hierover uit te spreken;
  • Jij bent representatief en voelt je op het gemak bij het managen van meerdere stakeholders;
  • Je hebt ten minste een afgeronde* hbo opleiding;
  • Ook ZZP’ers zijn welkom een CV aan te dragen. BPS zoekt toenadering wanneer relevante interim posities vacant zijn.

*Werkstudenten uitgezonderd

Herkenbaar? Klik dan snel door naar onze vacatures of bekijk deze pagina om nog meer te weten te komen over Deloitte Business Process Solutions.  

Alle verse vacatures in je mailbox?

Meld je aan voor Deloitte job alert
DOT
x
DOT
Loading
-
...
Send
D.
Naar boven