Tax & Legal

Global Employer Services

  • Deloitte Tax, Global Employer Services

Zoek je een baan met complexe uitdagingen en wil je vanaf het begin veel verantwoordelijkheid? Dan is Global Employer Services (GES) iets voor jou. Wij zijn een snelgroeiende afdeling binnen Deloitte Tax, gespecialiseerd in belastingen rondom (grensoverschrijdende) arbeid. Dit lijkt misschien een nichemarkt, maar loonheffingen vormen de grootste inkomstenbron voor onze staatsbegroting.  Het is een vakgebied waarmee iedereen, ook privé, te maken krijgt en dat daardoor iedereen aanspreekt.

Global Employer Services & Innovatie

Wij combineren fiscaliteit en human interest. Als consultant help je werkgevers én werknemers. Je moet dus voortdurend kunnen schakelen in je manier van adviseren. Er is veel vraag naar de praktische implementatie van deze advisering. Daarom hebben we verschillende, innovatieve systemen ontwikkeld. Daarnaast is het brede internationale netwerk belangrijk voor de advisering van onze expats. Door continu te innoveren zorgen we wereldwijd voor unieke, onderscheidende programma's.

Bekijk alle vacatures bij Global Employer Services

Global Employer Services & Uitdagend werk

Bij ons krijg je vanaf het begin veel verantwoordelijkheid. Je moet werknemers te woord kunnen staan en kunnen helpen. Iedere zaak is anders en sommige vraagstukken zijn ontzettend complex, vooral de vele internationale casussen. De wetgeving waarin wij ons specialiseren, verandert voortdurend. Het is een uitdaging om deze ontwikkelingen te blijven volgen náást alle verantwoordelijkheden die je krijgt.

Global Employer Services & Learning & Development

Ons curriculum is behoorlijk intensief. Naast de beroepsopleiding NOB, neem je ieder jaar deel aan summerschools en krijg je de kans om je steeds verder te ontwikkelen op verschillende gebieden, via bijvoorbeeld seminars, lezingen en cursussen. Dat uitgebreide learningprogramma is een van de belangrijkste redenen dat er bij ons hoog aangeschreven fiscalisten werken die behoren tot de absolute top in Nederland.

Global Employer Services & Informele en collegiale werkomgeving

Wij zijn een inspirerend en hecht team en vinden een goede samenwerking heel belangrijk. Problemen lossen we samen op en uitdagingen gaan we samen aan. De sfeer is open, relativerend en niet pretentieus. En we houden van gezelligheid, zoals samen sporten en borrelen.

DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven