Tax & Legal

Legal

Zoek je als jurist een dynamische baan in een internationale omgeving? Laat je dan uitdagen door Deloitte Legal. Deloitte Legal is een internationale juridische service provider die juridische diensten aanbiedt in meer dan 75 landen met ruim 1.700 juristen. Voor veel multinationals werken wij aan zaken die naast juridische aspecten ook tax of consulting vragen bevatten, waardoor je in het juridische werk in aanraking komt met onze multidisciplinaire dienstverlening.

Als jurist bij Deloitte Legal maak je kennis met collega’s uit de verschillende vakgebieden en werk je gezamenlijk toe naar de beste oplossing voor de klant. Hierbij wordt veel gebruik gemaakt van technologie: Deloitte is voorloper op het gebied van innovatieve oplossingen. Door de combinatie van een internationale, multidisciplinaire werkomgeving en een innovatieve aanpak, biedt Deloitte Legal uitdagende mogelijkheden voor ondernemende juristen die zowel de diepte als de breedte zoeken.

Legal & Innovatie

Deloitte investeert veel tijd en geld in innovatieve oplossingen, zoals automatic drafting, data analytics en robotics. We beschikken over diepgaande juridische kennis en werken met op technologie gebaseerde oplossingen die klanten helpen om beter en efficiënter te werken. Als jurist bij Deloitte Legal zal je ontdekken wat onze Technology Analytics betekent voor onze Intellectual Property praktijk, wat onze tool ten aanzien van Corporate Compliance inhoudt of help je mee met het ontwikkelen van nieuwe juridische technologie.

Legal & Uitdagend werk

Wij werken voor cliënten in alle industrieën, qua grootte variërend van midmarket-ondernemingen tot multinationals. We geven juridisch advies en begeleiden onze cliënten bij een veelheid aan vraagstukken, bijvoorbeeld ten aanzien van overnames, herstructureringen, reorganisaties, IP & IT en compliance. Daarbij werken we nauw samen met consultants, fiscalisten en collega’s uit andere landen.

Deloitte Legal biedt daarnaast ruimschoots gelegenheid om verder te leren en te ontdekken hoe jij het beste tot je recht komt. Ben je er nog niet helemaal uit welk vakgebied je het meest aanspreekt? Geen probleem: binnen Deloitte Legal wordt volop ruimte geboden om je breed te ontwikkelen en je in een latere fase van je loopbaan te specialiseren. In combinatie met onze omvangrijke cliëntpool, internationale werkomgeving en innovatieve oplossingen biedt Deloitte Legal een uitdagende werkomgeving met volop kansen om in het buitenland te werken.

Legal & Learning & Development

Als jurist is het van groot belang dat je jezelf blijft ontwikkelen. Deloitte Legal daagt je daarin uit, niet alleen door de wekelijkse inhoudelijke vaktechnische overleggen, maar ook door je de mogelijkheid te bieden om interne en externe cursussen te volgen. Zo is er voor starters in het eerste jaar bij Deloitte de New Hire-week, waarbij aandacht wordt besteed aan soft skills en persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling, en zijn er de jaarlijkse summer schools om je kennis te verbreden en te verdiepen. Uniek voor Deloitte zijn daarnaast de Deloitte University en onze samenwerking met Harvard Business Publishing. De Deloitte University biedt je de kans om te delen in de kennis en ervaring van de huidige leiders van Deloitte, om jezelf zo te ontwikkelen tot de nieuwe generatie leiders. Bovendien geeft de Deloitte University je de kans om collega’s van over de hele wereld ontmoeten. Tot slot kun door onze samenwerking met Harvard Business Publishing Harvard-cursussen volgen op het gebied van leiderschap en management.

Legal & Informele en collegiale werkomgeving

Deloitte Legal bestaat uit een snelgroeiend, dynamisch team van jonge en ambitieuze mensen. Op de werkvloer heerst een informele sfeer, waarbij de deuren niet alleen open staan om ruimte te bieden voor het stellen van vragen maar ook voor gezelligheid. Dit maakt Deloitte Legal tot een hecht team waarmee we regelmatig borrelen en gezamenlijk skiën.

Alle verse vacatures in je mailbox?

Meld je aan voor Deloitte job alert
DOT
x
DOT
Loading
-
...
Send
D.
Naar boven