Partnerships

Vattenfall Solar Team

Als trotse partners verbinden Deloitte en het Vattenfall Solar Team hun ambities ten aanzien van innovatie en duurzaamheid met als doel topprestaties te leveren en impact te maken die er toe doet.

De opkomst en exponentiële groei van nieuwe technologieën brengt radicale veranderingen met zich mee. Deloitte helpt klanten om de kansen die deze veranderingen brengen optimaal te benutten en duurzame groei te creëren door innovatie. Het Vattenfall Solar Team is koploper in duurzaamheid en innovatie en weet als geen ander kansen te creëren in een wereld die constant in beweging is. Dit maakt het Vattenfall Solar Team een inspirerende partner voor Deloitte.

In de video hieronder zie je hoe Rintati als eerste vrouwelijke Technisch Manager het Vattenfall Solar Team aanstuurde richting de Sasol Solar Challenge 2018 in Zuid-Afrika.

  • Rintati (22) eerste vrouwelijke Technisch Manager in Vattenfall Solar Team

Ambities waarmaken

Vanuit de kern van onze dienstverlening helpt Deloitte het Vattenfall Solar Team van de TU Delft impact te maken die er toe doet. We delen onze kennis en expertise op het gebied van cyber security, data-analyse en digitalisering met het Vattenfall Solar Team en ondersteunen hen op deze manier in het bereiken van hun ambitie om weer als snelste team de solarrace te rijden.

De intensieve samenwerking met het Vattenfall Solar Team laat daarnaast potentiële medewerkers met een technische achtergrond (STEM, science, technology, engineering en mathematics) de mogelijkheden van een carrière binnen Deloitte zien.

DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven