” We begeleiden klanten uit diverse industrieën in complexe M&A processen ”

Lynn Blokstra,
Senior Consultant M&A.

Lynn Blokstra studeerde Economics and Business aan de UvA. Tijdens een Inhousedag van Deloitte M&A raakte ze enthousiast. Een bezoek aan een informeler event bevestigde vervolgens de ‘klik’ met Deloitte en Lynn startte als Business Analyst binnen M&A Transaction Services. Intussen is zij doorgegroeid tot Senior Consultant en naast praktijkervaring ontwikkelt zij zich verder met een post-master.

“Ik werk in een uitdagende en gevarieerde omgeving met voortdurend nieuwe klantvraagstukken en dat is precies wat ik zoek. De horizontale en verticale communicatie is erg prettig bij Deloitte, of je nu met een directe level-genoot praat of bij de partner binnen stapt; er is altijd ruimte om te sparren. Ik maak onderdeel uit van een jonge, ambitieuze en gemotiveerde groep die elkaar op verschillende vlakken inspireert.

We werken met confidentiële processen rondom fusies en overnames. Onze klanten zijn actief in diverse industrieën. Zo kwam ik bijvoorbeeld in aanraking met de Retail, Wholesale, Consumer Products en Technology, Media & Telecommunications (TMT) industrie. Op dit moment werken we in de bankenwereld aan een nieuwe innovatieve manier van betalen. Dit project heeft impact op de hele maatschappij, waar de Financial Services Industry (FSI) samen komt met de TMT Industry.

Het is mooi om hier aan mee te werken. FSI is allang geen ‘grijze pakken cultuur’ meer, maar een innovatieve, snel veranderende sector waar technologie een grote rol speelt.”

 

Je staat er nooit alleen voor, als er een deadline gehaald moet worden doen we dat met het hele team.

“Je staat er nooit alleen voor, als er een deadline gehaald moet worden doen we dat met het hele team. We werken met een team dat is samengesteld uit Deloitters van verschillende afdelingen, met verschillende expertises. Vaak zijn er ook externe adviseurs betrokken. De samenwerking met verschillende partijen maakt het een uitdagend proces. Bij Deloitte krijg je vanaf het begin veel verantwoordelijkheden en sta je in direct contact met de klant.

De klant is niet altijd bekend met een M&A proces waardoor wij met onze expertise echt waarde toevoegen. Daarnaast geven wij met onze financiële analyses extra inzicht in het bedrijf, wat ook na het M&A proces erg wordt gewaardeerd.”

 

“Behalve op het gebied van M&A, ben ik ook actief in recruitment en de coördinatie van het M&A traineeship. Verder ben ik actief bij Deloitte Fit. Via Deloitte Fit kun je sporten en sportwedstrijden bezoeken die wij sponsoren. De keuze is divers: Damloop, Classico Boretti (wielrennen), golfclinics, hockeywedstrijden, mindfulness training of het beklimmen van de Kilimanjaro ‘reaching peaks’. Dit zorgt voor een goede ‘work life balance’ en houdt je fit.

Deloitte geeft ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. Nadat ik aangaf dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging en mij verder wilde verbreden in ons vakgebied werd er goed met mij meegedacht. Zo zijn er mogelijkheden voor een secondment naar het buitenland, een exchange naar een andere afdeling of een post-master. Ik ben gestart met een Executive master of M&A and Valuation. Dat gaat mij in de toekomst zeker helpen om de klant binnen alle facetten van het M&A proces nog beter te kunnen adviseren.”

  • Blijf groeien. Bij Deloitte.

What impact will you make?

Jouw expertise is maakt ons succes, daarom zorgen we er voor dat je nooit stopt met groeien. Of het nu gaat om complex werk dat je doet of de mensen met wie je samenwerkt, je leert elke dag. We helpen je om je ambities op jouw manier te realiseren, waar je toekomst ook ligt.

Alle vacatures bij Financial Advisory

Naar boven