Making an impact that matters

Nieuwsgierigheid bracht je naar deze pagina. Dezelfde nieuwsgierigheid die zorgt dat wij als Deloitters invulling geven aan ‘making an impact that matters’. Door bij alles wat we doen de vraag te stellen: Kan het slimmer, veiliger, efficiënter of duurzamer?

Alleen de beste mensen kunnen dit soort vragen beantwoorden. Talenten zoals jij, die hun grenzen verleggen, die willen ondernemen en innoveren en zich in de volle breedte willen ontplooien.

Om meer mensen zoals jij aan te trekken, introduceren we ons vernieuwde Talent Brand. En natuurlijk laten we die het eerst aan jullie, onze eigen talenten, zien.

Nieuwe tijd.

De tijd van alleen maar hard werken om de top te bereiken, is voorbij. De ambities van talenten zoals jij reiken verder dan dat. Jij wilt niet zomaar werken, je wilt een baan met impact. Het liefst bij een werkgever waar jij het verschil kunt maken. Deloitte is zo’n werkgever.

Nieuwe boodschap.

In deze nieuwe tijd gaat het ons niet meer alleen om een uitmuntend cv, maar steeds meer om de mens achter het cv. Om jou. Bij Deloitte willen we weten wie je bent, wat je kunt en wat jij belangrijk vindt in je loopbaan. Of dat nu ervaring opdoen in het buitenland, het opzetten van een start-up of het combineren van je baan met een opleiding is; niets is onbespreekbaar.

Dat doen we natuurlijk niet zomaar. We doen het omdat we geloven dat wanneer jij het beste uit jezelf kunt halen, onze klanten daar beter van worden. En wij dus ook. Vanaf 19 september gaan we dit verhaal naar buiten uitdragen, via een nieuwe arbeidsmarktcampagne. En daarbij kunnen we ook jouw hulp gebruiken.

De campagne bestaat onder meer uit persoonlijke verhalen van Deloitters. Met deze verhalen maken we talent op de arbeidsmarkt duidelijk dat Deloitte hun motivatie begrijpt, en de ruimte biedt om die motivatie om te zetten naar impact voor zichzelf, onze klanten en de samenleving.

Making an impact that matters

Met deze uitdagende vraag laten we de doelgroep nadenken over een mogelijke carrière bij Deloitte. Maar we stellen de vraag ook aan jou! Door talenten in jouw netwerk te vertellen over de kansen die Deloitte biedt, kun jij ook bijdragen aan het toekomstige succes van ons bedrijf.  

Alvast dank voor je medewerking!

Naar boven