Zweder van Hövell

Na mijn studie Business Economics ben ik het recruitmentvak ingerold en is het mij altijd blijven boeien. Het is een vakgebied waarbij ik zowel professionals kan adviseren en helpen met een vervolgstap in hun carrière, als dat ik de kans krijg om veel bedrijven en bedrijfsprocessen van binnen te mogen ervaren. Deze combinatie heeft er voor gezorgd dat ik ondertussen ruim 6 jaar ervaring binnen recruitment heb opgedaan, voornamelijk binnen de financiële sector aan zowel corporate- als bureauzijde. Een 'matchmaker’ zijn blijft na al die jaren wat mij de meeste voldoening en energie geeft. Sinds september 2019 ben ik voor mij zelf begonnen, op deze manier kan ik zoveel mogelijk bedrijven ondersteunen met hun wervingsuitdagingen.

Op dit moment werk ik binnen Deloitte aan de uitdaging ‘vinden en binden’ van talent. Waarbij ik als Experienced Recruiter mij bezighoud met de wervingsbehoefte van alle service lines binnen  Financial Advisory (FA). In deze hoedanigheid focus ik mij op ervaren professionals voor verschillende onderdelen binnen Financial Advisory, van Transactional Services, Real Estate en M&A Advisory tot Forensic & Financial Crime en Benefits & Pensions. Ben je ook benieuwd naar de mogelijkheden binnen Deloitte FA? Neem dan gerust contact met me op!

Tegenwoordig woon ik in Haarlem, een geweldige stad dichtbij het strand. Best of both worlds voor het gezinsleven als je het mij vraagt. Als vader van twee zoons besteed ik het grootste deel van mijn vrije tijd aan het entertainen van mijn twee kleine mannen. Als ik daarnaast nog tijd overhoud, ga ik hardlopen in de duinen, zwemmen in de zee of gewoon genieten van het stadse leven.

LinkedIn van Zweder
E-mail Zweder
Bel Zweder: +31615433164

DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven