Traineeships

Ontdek verschillende vakgebieden bij Deloitte

De traineeships van Deloitte laten je kennismaken met verschillende vakgebieden. Ideaal voor wanneer je net klaar bent met je studie, of als je binnenkort afstudeert. Na een traineeship bij Deloitte ben je klaar voor het échte werk.

Deloitte Traineeships

Data Analytics Traineeship

Het Data Analytics Traineeship is dé perfecte manier om in de eerste twee jaar van jouw carrière kennis te maken met verschillende data specialisaties bij Deloitte. Wist jij dat Deloitte de beste hackers ter wereld in dienst heeft, prijzen heeft gewonnen op het gebied van data visualisatie en expert is in IT transformatie & strategische projecten? Als Data Analytics trainee ontwikkel jij je dus razendsnel.

Deloitte Tax Traineeship TOP

Innovaties en technologieën wisselen elkaar in razend tempo af, waardoor het fiscale beroep aan verandering onderhevig is. Het TOP Traineeship speelt niet alleen in op het veranderende beroep van fiscalist, maar geeft jou ook de kans om te ontdekken welk team het beste bij je past.

M&A Traineeship

Jezelf razendsnel ontwikkelen als allround M&A adviseur bij Deloitte? Het M&A Traineeship is dé kans voor jou om kennis te maken met de M&A afdelingen Corporate Finance, Transaction Services en Valuations & Modelling binnen Deloitte!

Strategy & Operations Traineeship

Wil jij jouw potentieel ontdekken binnen het Strategy & Operations team van Deloitte? Wij focussen op het vertalen van strategie naar praktijk en als Strategy & Operations Trainee kan jij hier onderdeel van uitmaken en jezelf razendsnel ontwikkelen binnen Deloitte!

Data Academy

Data heeft een allesbepalende rol in het moderne besluitproces. Het is cruciaal voor bedrijven om te weten hoe ze hun data moeten managen. Heb jij de ambitie om bedrijven data-gedreven te maken? Zo ja, dan introduceren wij graag het learning programma ‘Data academy’ - de beste manier voor jou om data uitdagingen aan te pakken in een business context.

DOT
x
DOT
Loading
-
...
Send
D.
Naar boven