Traineeships

Net (of bijna) afgestudeerd, klaar om te starten met werken maar wil je nog van verschillende bedrijfsonderdelen leren? Dan is een van onze traineeships wellicht iets voor jou. 

Deloitte Technology Traineeship

Wist jij dat Deloitte de beste hackers ter wereld in dienst heeft, prijzen heeft gewonnen op het gebied van data visualisatie, expert is in IT transformatie en strategie projecten en dat jij jezelf als Technology Trainee razendsnel kunt ontwikkelen bij Deloitte? Het Deloitte Technology Traineeship is dé kans voor jou om kennis te maken met de verschillende specialisaties binnen Deloitte in jouw vakgebied!

Deloitte Tax Traineeship TOP

Innovaties en technologieën wisselen elkaar in razend tempo af, waardoor het fiscale beroep aan verandering onderhevig is. Het TOP Traineeship speelt niet alleen in op het veranderende beroep van fiscalist, maar geeft jou ook de kans om te ontdekken welk team het beste bij je past.

M&A Traineeship

Jezelf razendsnel ontwikkelen als allround M&A adviseur bij Deloitte? Het M&A Traineeship is dé kans voor jou om kennis te maken met de M&A afdelingen Corporate Finance, Transaction Services en Valuations & Modelling binnen Deloitte!

Strategy & Operations Traineeship

Wil jij jouw potentieel ontdekken binnen het Strategy & Operations team van Deloitte? Wij focussen op het vertalen van strategie naar praktijk en als Strategy & Operations Trainee kan jij hier onderdeel van uitmaken en jezelf razendsnel ontwikkelen binnen Deloitte!

Naar boven