Traineeships

Net (of bijna) afgestudeerd, klaar om te starten met werken maar wil je nog van verschillende bedrijfsonderdelen leren? Dan is een van onze traineeships wellicht iets voor jou. 

Deloitte Data Analytics traineeship

Wist jij dat Deloitte de beste hackers ter wereld in dienst heeft, prijzen heeft gewonnen op het gebied van data visualisatie, expert is in IT transformatie en strategie projecten en dat jij jezelf als Data Analytics Trainee razendsnel kunt ontwikkelen bij Deloitte? Het Deloitte Data Analytics Traineeship is dé kans voor jou om kennis te maken met de verschillende data specialisaties binnen Deloitte in jouw vakgebied!

Deloitte Tax Traineeship TOP

Innovaties en technologieën wisselen elkaar in razend tempo af, waardoor het fiscale beroep aan verandering onderhevig is. Het TOP Traineeship speelt niet alleen in op het veranderende beroep van fiscalist, maar geeft jou ook de kans om te ontdekken welk team het beste bij je past.

M&A Traineeship

Jezelf razendsnel ontwikkelen als allround M&A adviseur bij Deloitte? Het M&A Traineeship is dé kans voor jou om kennis te maken met de M&A afdelingen Corporate Finance, Transaction Services en Valuations & Modelling binnen Deloitte!

Strategy & Operations Traineeship

Wil jij jouw potentieel ontdekken binnen het Strategy & Operations team van Deloitte? Wij focussen op het vertalen van strategie naar praktijk en als Strategy & Operations Trainee kan jij hier onderdeel van uitmaken en jezelf razendsnel ontwikkelen binnen Deloitte!

Data Academy

Data heeft een allesbepalende rol in het moderne besluitproces. Het is cruciaal voor bedrijven om te weten hoe ze hun data moeten managen. Heb jij de ambitie om bedrijven data-gedreven te maken? Zo ja, dan introduceren wij graag het learning programma ‘Data academy’ - de beste manier voor jou om data uitdagingen aan te pakken in een business context.

Naar boven