Support

Servicegericht, professioneel en snel.

Zoek jij een baan met veel vrijheid om je rol in te vullen? Wil je je ontwikkelen in de breedte en gebruik maken van de voordelen van een grote organisatie? Dan is (interne) Support jouw plek. Jouw eigenschappen: servicegericht, professioneel en je werk is je passie. Samen met ons maak je van ons bedrijf met 5.500 medewerkers en een uitgebreid dienstenpalet een goed geoliede machine.

Support & Innovatie

Onze Supportafdelingen hebben allemaal een innovatief karakter. De ene afdeling speelt met visie en strategie in op de veranderende wereld om ons heen en biedt vooruitstrevend advies. De andere afdeling loopt continu voor op het gebied van technologische ontwikkelingen en werkt mee aan de ontwikkeling van nieuwe producten, want wij testen innovaties altijd eerst zelf. Al onze diensten worden geleverd vanuit innovatieve kantoren. In Amsterdam werken we zelfs vanuit het meeste duurzame kantoor ter wereld: The Edge.

Support & Uitdagend werk

Werken bij ons betekent eigen ondernemerschap. Een vrije rol, waaraan jij zelf invulling geeft. Samen met ons werk je aan het beste resultaat. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, veel afwisseling en werkt in een dynamische omgeving. Je bent heel flexibel, zodat je continu kunt inspelen op de veranderende buitenwereld. De accountant van twintig jaar geleden is niet te vergelijken met de accountant van nu. Dat betekent bijvoorbeeld een ander learning aanbod. De buitenwereld krijgt andere behoeften waarop al onze afdelingen moeten inspelen. Zoals data analytics, cyber security en digital. Het betekent ook initiatief nemen. Als jij een kans ziet, grijp je ‘m.

Support & Learning & Development

Wij bieden doorgroeimogelijkheden en carrièrepaden, maar je werkt hier vooral omdat je je verder wilt ontwikkelen in jouw passie. Er zijn mogelijkheden om te groeien van Consultant via Senior Consultant naar Manager. Het belangrijkste is horizontale groei: jezelf verbreden door binnen verschillende, met elkaar verbonden onderdelen ervaring op te doen. Je kunt bijvoorbeeld van Recruitment naar Casemanagement switchen, van Marketing naar Persvoorlichting, of van Servicedesk naar ICT. Ook de overstap van Support naar andere functions komt veelvuldig voor. Samen met jouw team kijk je waar de behoefte op dat moment ligt. Met behulp van continuous learning en feedback werk je continu aan jouw ontwikkeling.

Support & Informele en collegiale werkomgeving

Werken bij ons betekent veel vrijheid. Niet alleen in de manier waarop je invulling geeft aan je rol, maar ook in je werkomgeving. We werken met flexplekken en je kunt bij ons tijd- en plaatsonafhankelijk werken. Jouw laptop met 4G klap je overal open, maar ook je IphoneSkype en de verschillende Deloitte kantoren met de nieuwste technologieën zorgen ervoor dat je overal je werk kunt uitvoeren. Omdat bij ons output belangrijk is, en niet zozeer je aanwezigheid, bieden we flexibele werktijden. Jij bepaalt wanneer je werkt. Ook prettig: je werkt in informele teams met jonge en ambitieuze mensen.

Service Areas binnen Support

Marketing & Communicatie

Binnen deze afdeling werken professionals aan het bouwen en onderhouden van de reputatie van Deloitte. Dit gebeurt vanuit verschillende disciplines zoals corporate communications, interne communicatie, branding, online marketing, persvoorlichting, sponsoring, corporate responsibility, events en vormgeving.

Client Service Organisation

De afdeling Client Service Organisation (CSO) heeft als voornaamste doel om Deloitte collega’s op een klantvriendelijke manier te ondersteunen. CSO bestaat uit meerdere onderdelen: Heb je een probleem met je laptop of smartphone? Wil je je na ziekte weer beter melden? Of heb je een vraag voor Facility services? Dan bel je met de Deloitte Servicedesk die Deloitte collega's ondersteunt op het gebied van IT, HR en Facilities. De afdeling Client Finance Management is een belangrijke steunpilaar bij de financiële administratie, waaronder het opstellen van facturen in SAP. Onze Executive Assistants (EA's) ondersteunen het management van onder anderen; agendabeheer, meeting en travel arrangements en correspondentie. Document Production & Services (DP&S) stelt documenten op, zet ze in huisstijl en checkt deze op spelling en/of grammatica. Data management is opgericht om door middel van het opschonen en behouden van correcte data de gebruikers van SAP in staat te stellen om klantgerichter en efficiënter te werken.

Finance & Control

De afdeling Finance & Control (F&C) ondersteunt het leadership binnen Deloitte bij het beheersen van de planning en control cyclus en performance gerelateerde vraagstukken. Deze afdeling is de spil als het gaat om budgettering, periodeafsluitingen en forecastings. Maar ook als het gaat om vraagstukken op het gebied van debiteuren, onderhanden werk en andere financiële zaken, kunnen collega’s deze vragen neerleggen bij Finance & Control.

IT

Deloitte IT levert informatie- en communicatietechnologie, online diensten, toegangs- en audiovisuele systemen aan Deloitte. Met ongeveer 190 collega’s verspreid over Amsterdam CyberCentre, Rotterdam Maastoren en India, ondersteunen wij Deloitte bij haar ambitie om de onbetwiste leider in de zakelijke dienstverlening te zijn. Onze cultuur is dynamisch, informeel, innovatief, sociaal, internationaal, team- en resultaatgedreven en uitdagend.

Reputation & Risk Leadership

Deloitte heeft een verantwoordelijke rol ten opzichte van haar interne en externe stakeholders. De maatschappij, politiek, onze klanten, leveranciers en de professionals van Deloitte verwachten dat we ons als Nederlandse memberfirm te allen tijde professioneel gedragen en ons houden aan alle van toepassing zijnde (wettelijke) voorschriften en ethische normen. Onprofessioneel gedrag en overtreding van wet- en regelgeving en/of ethische normen doen afbreuk aan het vertrouwen dat wij als Deloitte nodig hebben om het maatschappelijk belang en onze klanten optimaal te kunnen bedienen.

Shared Service Center

Onder het Shared Service Center valt de gehele Financiële Administratie, Partner Administratie Services en de HR backoffice. De financiële administratie bestaat uit Credit Management (debiteuren), Accounts Payable (crediteuren) en de Financiële rapportage afdeling. Partner Administratie Services ondersteunt de partners bij het voeren van de administratie en aangiften. Bij de HR Backoffice worden alle personeelsgegevens up to date gehouden, onkosten vergoed, salarissen uitbetaald, urenregistraties bijgehouden en contracten aangemaakt.

Talent

Voor Deloitte zijn twee zaken van cruciaal belang: onze cliënten en onze medewerkers. Deze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Talent draagt bij aan een soepel verloop van de fases die medewerkers in hun carrière bij Deloitte ervaren. De juiste mensen op de juiste plek. Medewerkers maken het verschil bij onze cliënten en het succes van Deloitte is hiervan afhankelijk. Als we aan Deloitters vragen waarom ze graag bij Deloitte werken, noemen ze doorgaans: ontwikkeling, flexibiliteit, leiderschap, het netwerk en de open cultuur. De Talent organisatie faciliteert elk van deze aspecten.

Workplace Services

Deloitte’s huisvesting en de vele facilitaire diensten die hiermee samenhangen zijn de verantwoording van de afdeling Workplace Services. Daarnaast verzorgen we de mobiliteit van de organisatie door slimme en milieuvriendelijke (openbaar) vervoersoplossingen en een steeds groener leasewagenpark. Met een klein team ontwikkelen en regisseren we de veelal uitbestede dienstverlening. Dit doen we door te sturen op Lean-ingerichte processen, hoge klanttevredenheid, compliance en door het ontwikkelen van innovatieve oplossingen. Samen met onze leveranciers bieden we Deloitters de best mogelijke werkomgeving. Onze inzet zie je bijvoorbeeld terug in iconische panden als The Edge in Amsterdam en de Maastoren in Rotterdam.

DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven