Tax & Legal

Welkom bij Tax & Legal

Zoek je een dynamische functie als fiscalist of jurist? Dan is Deloitte Tax & Legal jouw plek. Wij maken het werk van mensen op de fiscale en juridische afdelingen van onze cliënten efficiënter en effectiever. Zij zijn een groot deel van de dag bezig met het verzamelen en interpreteren van informatie en werken vaak met verouderde of suboptimale methoden. Wij verbeteren die processen met behulp van technologie.

Tax & Legal & Innovatie

Door onze eigen kennis van bijvoorbeeld data analytics en onze partnerschappen met verschillende grote softwarehuizen lopen we voorop als het gaat om innovatie. We werken aan de nieuwste tools en functionaliteiten. In combinatie met onze diepgaande juridische en fiscale kennis leidt dat tot unieke producten. Veel toonaangevende cliënten kiezen daarom voor ons.

Tax & Legal & Uitdagend werk

Wij bieden je veel uitdaging en afwisseling. De vraagstukken waaraan we werken zijn complex, we managen verschillende deadlines en werken samen met andere disciplines, zoals M&A en Real Estate. Je moet weten wat er speelt bij een klant, maar ook in je eigen vakgebied moet je diep in de wetgeving kunnen duiken. Vaak is het zo dat je klanten niet één probleem hebben in één land, maar diverse in meerdere landen. Daardoor is elke dag anders.

Bij Deloitte ben je omringd door mensen die ervoor gaan. Er zit snelheid achter. Dat past uitstekend bij mij.
Lees meer

Tax & Legal & Learning & Development

Als startende fiscalist of jurist ga je naar de new hire week, maar je krijgt ook andere trainingen. In de zomer ga je bijvoorbeeld met je peers naar summerschools en krijg je trainingen gericht op soft skills. Daarnaast heb je wekelijks een vaktechnisch overleg (VTO) en één keer per zes weken college, waarbij je met je peers een onderwerp meer diepgaand bespreekt. Doordat we werken in een kantoortuin, kun je je collega’s makkelijker aanschieten met vragen.

We doen ons uiterste best om een cultuur te creëren die onze verschillen erkent, omarmt en respecteert, maar ook de toegevoegde waarde ervan ziet.
Lees meer

Tax & Legal & Informele en collegiale werkomgeving

Al onze teams hebben een grote jonge onderlaag en gaan veel met elkaar om. Borrelen doen we niet alleen met ons eigen team, maar ook met andere teams binnen Tax & Legal. Als je er niet bij bent, is dat geen probleem. Je kunt je altijd aansluiten wanneer jij dat wilt. Dit geldt ook voor een hapje eten doordeweeks, uitgaan met het team, sporten (voetbal, hardlopen tijdens lunchpauze) en de skivakantie.

Service Areas binnen Tax & Legal

Legal

Zoek je als jurist een dynamische baan in een internationale omgeving? Laat je dan uitdagen door Deloitte Legal. Deloitte Legal is een internationale juridische service provider die juridische diensten aanbiedt in meer dan 75 landen met ruim 1.700 juristen. Voor veel multinationals werken wij aan zaken die naast juridische aspecten ook tax of consulting vragen bevatten, waardoor je in het juridische werk in aanraking komt met onze multidisciplinaire dienstverlening.

Global Business Tax

Los je graag complexe fiscale vraagstukken op? Wil je het werk van mensen op fiscale afdelingen – tax managers, tax accountants, transfer pricing managers – efficiënter en effectiever maken? Dan is Global Business Tax jouw plek. Veel tax managers werken met verouderde of suboptimale methoden. Wij helpen vaak op het moment dat de gebreken daarvan zichtbaar (en tastbaar) worden. Wij kijken naar hoe de fiscale afdeling van onze klanten nu functioneert en brengen concrete verbeterslagen aan met behulp van technologie.

Indirect Tax

Bij Indirect Tax bied je je cliënten (variërend van middelgrote, nationale tot grote internationale spelers) advies op het gebied van omzetbelasting en douane. Dit bereik je bijvoorbeeld door in teamverband te brainstormen over een optimale inrichting van hun btw-functie, het uitvoeren van een due diligence-onderzoek voor een grote overname, het verzorgen van de compliance of - door het implementeren van specifieke tools. In steeds toenemender mate spelen ook technologische oplossingen daarbij een rol.

Global Employer Services

Zoek je een baan met complexe uitdagingen en wil je vanaf het begin veel verantwoordelijkheid? Dan is GES iets voor jou. Wij zijn een snelgroeiende afdeling binnen Deloitte Tax, gespecialiseerd in belastingen rondom (grensoverschrijdende) arbeid. Dit lijkt misschien een nichemarkt, maar loonheffingen vormen de grootste inkomstenbron voor onze staatsbegroting. Het is een vakgebied waarmee iedereen, ook privé, te maken krijgt en dat daardoor iedereen aanspreekt.

Business Process Solutions

Business Process Solutions (BPS) is een groeiende business unit met een sterk bewezen track record van geleverde projecten en diensten. BPS verleent diensten aan grote nationale en internationale organisaties. Wij staan garant voor het leveren van toegevoegde waarde bij het implementeren en operationaliseren van projecten door een mix van outsourcing, co-sourcing, advies en contract personeel basis. BPS beschikt over professionals met verschillende achtergronden zoals accountants, controllers, bedrijfskundigen, IT professionals en tal van vakspecialisten.

DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven