Over Deloitte

Impact that matters

Met meer dan 6.500 mensen in 15 kantoren in heel Nederland is Deloitte Nederland een van de grootste professionele dienstverleners op het gebied van accountancy, belasting- en juridisch advies, consultancy, risk management en financiële advisering.

Deloitte & Innovatie

Deloitte neemt innovatie zeer serieus. Wij geloven dat innovatie begint met inzicht en uitdagingen op een nieuwe manier zien. Onze expertise, breedte en schaal gecombineerd met passie voor zakelijke uitdagingen vormen een krachtige combinatie die onze klanten helpt om verandering voor te blijven en tegelijkertijd een impact te maken die ertoe doet.

Deloitte & Uitdagend werk

Bij Deloitte is je werk uitdagend en betekenisvol. Zo kun je voorop blijven lopen in je branche. Maar minstens net zo belangrijk, je ontmoet mensen die je carrière zo ver kunnen brengen als je wilt. Ontdek samen wat belangrijk is voor je carrière.

Deloitte & Learning en Development

Er zijn eindeloze mogelijkheden om je carrière te ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan professionele training over de vaardigheden om je succes bij Deloitte te vergroten. En coaching, om je te helpen leren, groeien en bloeien. Kortom: uitdagende en lonende opdrachten, internationale ervaring, coaching on the job en de flexibiliteit om je eigen carrièrepad te vinden.

Deloitte & Informele en collegiale werkomgeving

We staan ​​bekend om ons informele en vriendelijke werkomgeving. Onze cultuur kan worden omschreven als open en de meeste collega's zijn erg nuchter. We stellen je in staat jezelf snel te ontwikkelen, maar we moedigen je ook aan om je ontwikkeling in balans te brengen met je sociale leven. Work hard en play hard horen immers bij elkaar.

DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven