Over Deloitte

Impact that matters.

Zoek je een uitdagende functie bij een grote professionele dienstverlener? Die met multidisciplinaire teams werkt voor toonaangevende klanten uit alle industrieën? Wil je de marktproblemen van de toekomst vertalen naar creatieve en innovatieve oplossingen? Dan is Deloitte jouw plek. Met ruim 5.500 medewerkers en 15 kantoren verspreid over heel Nederland zijn wij een van de grootste aanbieders van professionele dienstverlening op het gebied van accountancy, belasting- en juridisch advies, consultancy, risk management en financiële advisering.

Deloitte & Innovatie

Door de opkomst en exponentiële groei van nieuwe technologieën verandert de wereld de komende jaren radicaal. Dit heeft gevolgen voor alle bedrijven en organisaties. Wij weten dit en investeren daarom veel in innovatie. We zijn bijvoorbeeld toonaangevend op het gebied van robotics en artificial intelligence.

  • "We want to do for Robotics what Fairtrade did for coffee" | FRR Quality Mark for Robotics & AI

Deloitte & Uitdagend werk

Wij werken voor veel verschillende klanten en industrieën. Je kunt je aanpassingsvermogen, communicatieve en analysevaardigheden dus goed ontwikkelen bij ons. Je werkt samen met jonge en ambitieuze collega’s uit diverse disciplines en vaak ook uit meerdere landen. Je leert in hoog tempo veel over alle aspecten van de meest uiteenlopende organisaties. Zo verdiep je niet alleen je vakkennis, maar vergroot je ook je kennis van branches en klanten. En zit je al snel aan tafel met de decision makers bij klanten.

Deloitte & Learning & Development

Wij vinden persoonlijke ontwikkeling, kwaliteit en teaming heel belangrijk. Daarom krijg je vanaf het begin een persoonlijke buddy die je helpt met het bepalen van je persoonlijke leer- en ontwikkelplan. Deloitte professionals hebben Talent Standards welke de essentiële capabilites per niveau beschrijven. Ze geven de belangrijkste capabilities weer welke we moeten bezitten op een wereldwijd consistente basis en om je te ontwikkelen tot op wereldklasse niveau. De Talent Standards helpen jou om je ontwikkeldoelen te stellen, welke je zal bespreken met jouw Team Leader en Coach (zie onderstaande video voor meer informatie over Talent Standards). Je leert veel via learning on the job, maar ook door trainingen, cursussen en summerschools met collega’s (vaktechnisch en soft skills). Samen met jouw individuele ontwikkelprogramma zorgt dit ervoor dat je steeds meer waarde kunt bieden bij opdrachten. Daarnaast kun je gebruik maken van onze brede E-learning omgeving en het grote cursusaanbod van de Deloitte University.

Deloitte & Informele en collegiale werkomgeving

Wij staan bekend om onze informele en collegiale werksfeer. We zijn toegankelijk, lekker nuchter en zorgen ervoor dat je je niet alleen snel ontwikkelt, maar ook tijd hebt voor sociale activiteiten. Wij gaan bijvoorbeeld samen sporten en organiseren gezellige borrels. Want als je optimaal wilt presteren, moet je je ook goed kunnen ontspannen.

Deloitte FIT

Deloitters zijn op allerlei fronten samen actief om fit te blijven, of om in beweging te komen. Deloitte FIT heeft als doel collega’s op een positieve manier te verbinden. En dat levert energie op.

Young Deloitte

Vanaf dag één dat je bij ons werkt, maak je deel uit van Young Deloitte. Dé club van startende professionals in verschillende functies. Het biedt je de mogelijkheid je netwerk op te bouwen en uit te breiden (binnen en buiten Deloitte), en kennis en ervaringen uit te wisselen. En je kunt je mening geven over het beleid en management van Deloitte. Young Deloitte organiseert onder meer borrels, events, congressen en workshops. Je leert daar elkaars projecten en specialismen kennen, wat handig is voor je eigen werk. En je bouwt een goede band op, want alles vindt plaats in een relaxte sfeer.

Awards

Deloitte is een populaire werkgever. In 2018 werd Deloitte door ruim 20.000 studenten van 33 universiteiten en 117 verschillende studierichtingen verkozen tot de aantrekkelijkste werkgever van de Big Four in Nederland. Daarnaast is Deloitte de snelste stijger als het gaat om populariteit bij STEM-studenten. Ook in het jaarlijkse onderzoek van First Employers staan we in de top 10 populairste werkgevers als het gaat om carrièremogelijkheden voor studenten en starters. Maar niet alleen de organisatie wint prijzen, vooral ook de Deloitters. Zo won Hack.ERS, het team met ethical hackers van Deloitte Nederland, al vaker de Global CyberLympics Security Challenge.

Diversity

Cultural Diversity Network

Voor Deloitte is het belangrijk om in te spelen op veranderingen in de samenleving. Het talent dat zich op de arbeidsmarkt begeeft wordt steeds diverser. Om dit talent binnen te halen en te houden hebben we bij Deloitte een werkomgeving gecreëerd waarin plaats is voor verschillen. Daarnaast zoeken onze nationale en internationale cliënten in onze medewerkers een volwaardige gesprekspartner. Een gevarieerd personeelsbestand met medewerkers van verschillende afkomst, geslacht en leeftijd is daarbij onmisbaar.

Naar boven