Starters bij Deloitte

Lanceer je carrière bij Deloitte

De keuze van je werkgever is heel belangrijk. Je wilt goed beginnen en ambities kunnen waarmaken. Daarom is er geen betere plek om je carrière te starten dan bij Deloitte. Maar ook als je al een tijdje aan het werk bent en klaar bent voor de volgende start, is Deloitte een goede keuze.

Dat heeft alles te maken met de mogelijkheden die je krijgt aangereikt. Je werkt al snel voor verschillende opdrachtgevers aan interessante projecten. Dat maakt je werk afwisselend en inspirerend. Met je eigen initiatieven en ideeën geef je richting aan je carrière.

Bekijk onze arbeidsvoorwaarden
Wat is jouw ambitie?
Bekijk alle oriëntatiemogelijkheden
Direct naar vacatures

Lees verhalen van andere starters bij Deloitte

Als jonge consultant de oplossing schetsen voor klanten. En uittekenen wat jij daar van wil leren?

Met een technische opleiding zijn er meer potentiële werkgevers denkbaar dan een hippe start-up of een klassieke techreus. Muriël Kol en Bas van ’t Hooft, afgestudeerd aan respectievelijk TU Eindhoven en TU Delft, kozen voor Deloitte.

Samen werken aan digital solutions. En aan een schonere oceaan?

Anna Snijdoodt is consultant binnen Deloitte Digital en adviseert haar klanten over slimme digitale oplossingen. Haar collega Doreen Fassaert beoordeelt en verbetert organisatiestructuren als Consultant Organization Design. Samen leveren ze een belangrijke bijdrage aan The Ocean Cleanup – een Nederlandse stichting die technologieën ontwikkelt om oceanen te ontdoen van plastic afval.

Leren van een breed spectrum aan projecten. En je eigen specialisatie ontwikkelen?

Stef verkent bij Financial Risk Management naast het traditionele modelleerwerk de mogelijkheden van Artificial Intelligence. Voor hem is het kunnen bepalen van zijn eigen pad een van de belangrijkste redenen om bij Deloitte te werken.

DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven